» »

Hrvaška in mobilni internet

Hrvaška in mobilni internet

-mihaaa- ::

Malo sem preletel forum in nisem nasel nobene zelo sveze informacije...

skrtka zanima me ce ima kdo pregled oz kaksno fajn idejo za cenovno ugoden prepaid sim, samo za podatkovni promet (za v 3g modem), ki seveda se vedno deluje neokrnjeno, rabil bi ga za Ugljan, torej predvidevam da zaradi blizine Zadra nebi smelo biti tezav..

Samson ::

Bonbon prepaid. Ker je mozno kupit sim kartico samo prek neta, poguglaj na bolhi. Imas mozakarja ki jih prodaja, lahko ti tudi napolni za zacetek po dogovoru. Filas pa itak sam. Bone kupis v vsaki bencinski na hrvaskem. En dan mislim da te pride 3 kune. Po prometu pa mislim da 1 giga podatkov.
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)

s6c-gEL ::

Samo Tele2 ima bazno tam.
http://www.svetidej.com/projekti/mobiln...
izberi Croatia, prikaži večji zemljevid

Hmm, tu so bolj ažurni, skoraj vsi operaterji imajo signal na Ugljanu.

tele2
http://www.tele2.hr/podrska-korisnicima...

tht
https://www.hrvatskitelekom.hr/karta-po...

vip
http://www.vipnet.hr/karta-pokrivenosti

bonbon uporablja tht omrežje.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: s6c-gEL ()

-mihaaa- ::

je mogoce kdo ze pregledal te ponudbe, kaksen predlog z glave (da ne bom bluzil po straneh 1 uro :D...

NoName ::

Če potrebuješ za dopust, mislim, da bo največji slovenski mobilni operater (ter drugi največji) letos spet imel akcijo "HT INTERNET" za tistih 10 ali 20 eur mesečno... neomejen dostop do interneta...
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!

-mihaaa- ::

hvala NoName,.. samo ta akcija bo po moje zacela julija, jaz bi pa tudi ze zdaj rabil,.. bom po moje kar dol pogledal kaj je na voljo in kupil kar pac bo... hvala za predloge vsem :)

NoName ::

miha, ne bo držalo - akcija je že sedaj.. do 30.06. imajo za 20 eur, d 1.7. naprej pa za slabih 11 eur... http://www.telekom.si/zasebni-uporabnik...
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!

urosh ::

bonbon ima 3 kune 300 mb, pri mobitelu pa sem nekje zasledil, da je ta novi "neomejen" za 10 € omejen na 1Gb, ce se ne motim. Prejsnji teden sem nekje to bral.

tudi jaz malo spremljam, kje bi se dalo dobiti kaj spodobnega za primerno ceno. Lani vem, da so eni meli 1Gb za 1€/dan (po tem ti zniza hitrost), pri bonbonu pa to lahko izkoristis samo 1x/dan in mi je lepo popapalo ves denar na kartici, ko sem presegel teh 300 mb... Tu je treba pazit!

TyKee ::

Jaz sem sedaj pri Mobitelu z Neomejenim C paketom - 29€. Spremenit bom šel na Neomejeni EU, kar mi prinese enak paket + MAX 3€ porabe po tujini dnevno pa tudi zniža mesečno naročnino za 6€.

Razmišljam pa tudi, da za morje aktiviram Balkan paket; saj če sem skozi z vključenim INETom in telefonskimi pogovori, me to pride MAX 21€ tedensko, vendar pa menim da vsekakor več kot 10€ kolikor stane ta paket-opcija in se mi ne izide koristit maximalno porabo 3€ dnevno. Res je, da je podatkov in vsega zajetih za tiste 3€ dnevno bistveno več če gledaš na tedenski ravni,
vendar 1000 enot + 1GB podatkov pa v 7 dneh težko izkoristiš.

Imam pa tudi drugače od VIP-a in BON BON-a kartici, kateri sem koristil lani(bonbon) in predlani (VIP), tako da tudi tisto bom verjetno aktiviral za ostale so-dopustnike, če bo potrebno.
Sem pa bil z BonBonom glede cene zelo zadovoljen, problem je bil samo da so imeli lani ko sem to vzel premalo informacij o aktivaciji, no, ko sem 'skužil' kako zadeva deluje, ni bilo problema :)
Ima pa BonBon opcijo 5GB z LTE supportom, vendar je dosegljiv LTE po internetnih podatkih zgolj v večjih mestih (Split, Zadar, Zagreb,... kar pa mi ni na roko) :D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

internet hrvaška (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
11127195 (9827) Daniel
»

Hr - operaterji (dopust)

Oddelek: Mobilne tehnologije
326276 (5225) MrStein
»

Prepaid internet na Hrvaškem (in drugje)

Oddelek: Mobilne tehnologije
254254 (2668) sunny12321
»

bonbon internet na hrvaškem

Oddelek: Omrežja in internet
295165 (3427) Daniel
»

Internet na Hrvaškem

Oddelek: Mobilne tehnologije
246278 (5534) Samson

Več podobnih tem