Forum » Kaj kupiti » Kit za plastiko on pločevino
Kit za plastiko on pločevino
xxurban ::
Lep pozdrav!
Torej rabim kit za plastiko on pločevino (side panel na kišti). Ker se ne spoznam na te stvari, me zanima kaj rabim. Na pločevini mislim zafilati 2 manjši luknjici. Na plastiki prav tako.
Gledal sem tega in tega. Noben ni primeren za oba materiala ali se motim? Prosim, če mi predlagate primeren kit, pa da ne bo predrag.
Hvala za pomoč!
Torej rabim kit za plastiko on pločevino (side panel na kišti). Ker se ne spoznam na te stvari, me zanima kaj rabim. Na pločevini mislim zafilati 2 manjši luknjici. Na plastiki prav tako.
Gledal sem tega in tega. Noben ni primeren za oba materiala ali se motim? Prosim, če mi predlagate primeren kit, pa da ne bo predrag.
Hvala za pomoč!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Družinski avto: VW Golf karavan ali VW Passat karavan?Oddelek: Na cesti | 9811 (8256) | kajetan |
» | Sanacija rje na pragovih avtomobilaOddelek: Na cesti | 14524 (12876) | jalovec09 |
» | iPhone 3GS TitaniumOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 7693 (5590) | T.A.D.E.J |
» | Zaščita pločevine - kako oz. s čim in kje?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2233 (2096) | Keyser Soze |
» | Sončni kolektorjiOddelek: Loža | 4390 (4045) | kaninerror |