» »

Zemljevid študentskih bonov!

Zemljevid študentskih bonov!

Cg33k ::

Pravkar sem objavil zanimivo spletno stran, ki vam na enostavnejši način prikaže vse ponudnike študentske prehrane v vaši bližini oziroma v bližini katerega koli naslova. Zadevo lahko preverite na www.na-bon.tk.

LP

eric_cartman ::

Živjo!

Super stran, vendar vidim, da se pojavljajo napakice. Recimo v Lj-Center (Bavarski Dvor) je oznaka za Mcdonalds na Rudniku.

Manjkajo nekatere restavracije in fast foodi kot je npr. Okrepčevalnica Ajda.

Sicer pa uporabna stran, ker je bila spletna stran bonovid zaprta že nekaj časa nazaj.
Skratka hvala! :)

quepasa ::

To sem pogrešal, super!

skyline ::

Cg33k ::

eric cartman hvala za popravek. Mcdonalds na rudniku res ni bil na pravi lokaciji, ker ga google ni pravilno zaznal, sem ga sedaj ročno popravil. Načeloma takih napak nebi smelo biti, vendar smo kar hiteli z vnašanjem podatkov, ki jih je bilo ogromno.
Prav tako pa sem preveril za okrepčevalnico Ajda, ki pa je objavljena...tako da upam da ne manjka nobeden od ponudnikov študentske prehrane, trenutno jih je 547.

Drugače pa še enkrat hvala za commente. V naslednjih dneh bomo dodali še dnevne menije tistih restavracij, ki seveda to ponujajo ter osvežujejo....trenutno pa rešujem problem z zaznavanjem lokacije na mobilnih telefonih...ker uporablja IP namesto GPS-a...upam da mi v kratkem uspe...in takoj zatem sledi mobilna aplikacija. =) upam da bomo s tem prikazali kar se da veliko informacij o določeni restavraciji, komentarji o tistih, ki ste jih že obiskali pa so seveda zelo dobrodošli! Hvala še enkrat!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Maribor hrana nasvet - hamburgerji / sladice

Oddelek: Loža
337414 (4131) billy
»

Študentski boni brez doplačila

Oddelek: Šola
94036 (2373) dirkac71
»

Zdrava in poceni študentska prehrana v LJ.

246555 (2698) Double_J
»

studentska prehrana - sistem fail (strani: 1 2 )

5014053 (11994) fosil
»

Subvencionirana prehrana in moneta (strani: 1 2 )

528076 (6305) martincek1

Več podobnih tem