Forum » Programska oprema » Synology offline folderji
Synology offline folderji
Glodko ::
Živjo. Postavil sem Synology DSM 4.1 v Virtualboxu z namenom da zadevo potestiram preden kupim. Več ali manj vse deluje kot pričakovano imam pa težavo če bi želel neko mapo imeti dosegljivo na svojem računalniku tudi kadar nimam dostopa do interneta. Zanima me ali Synology ponuja kako opcijo kako bi lahko določeno mapo sinhroniziral lokalno na moj PC (kot recimo DropBox). Ne bi pa želel uporabljati Windows offline folderje.
Mavrik ::
Em, ne, zato glih Synology podpira Windows Offline folderje za to funkcionalnost.
Drugače pa... vsi Synologyi zdaj prihajajo z DSM 5.0.
Drugače pa... vsi Synologyi zdaj prihajajo z DSM 5.0.
The truth is rarely pure and never simple.
Glodko ::
No verzija me toliko ne moti, želel sem preverit kako zadeva izgleda.
Problem je ker Windows Offline folderji ne delujejo ravno bullet-proof v praksi.
Problem je ker Windows Offline folderji ne delujejo ravno bullet-proof v praksi.
Mavrik ::
Omenjam zato ker sta po izgledu in funkcionalnosti 4.x in 5.x precej različna :)
Drugače pa poglej katerega izmed sync servisov - v končni fazi na Synologya lahko namestiš čuda dodatne programske opreme (IIRC sicer Dropbox ne deluje, gotovo pa deluje kateri od opensource verzij).
Drugače pa poglej katerega izmed sync servisov - v končni fazi na Synologya lahko namestiš čuda dodatne programske opreme (IIRC sicer Dropbox ne deluje, gotovo pa deluje kateri od opensource verzij).
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Custom dropbox/NASOddelek: Loža | 1938 (1240) | miko22 |
» | Synology NAS simple backup setup?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1678 (1392) | AmokRun |
» | NAS in crypto virusiOddelek: Pomoč in nasveti | 5402 (4500) | black ice |
» | Varnostne kopije v podjetjihOddelek: Pomoč in nasveti | 6882 (5688) | wooted |