Forum » Pomoč in nasveti » Poljubna velikost lista v Excelu
Poljubna velikost lista v Excelu
Map ::
Kako nastavim poljubno velikost lista? Uporabljam Excel 2010.
Ne ponudi mi možnosti, da bi sam napisal poljubno velikost lista. Sem probal v Word kopirat, ampak tam sem lahko nastavil najvišjo dolžino 55,87cm, rabil pa bi 126cm, ker bi rad sprintal tabelo na list višine A3(297mm) in 3 dolžine A3(1260mm). Uporabil bi ploter papir.
Ne ponudi mi možnosti, da bi sam napisal poljubno velikost lista. Sem probal v Word kopirat, ampak tam sem lahko nastavil najvišjo dolžino 55,87cm, rabil pa bi 126cm, ker bi rad sprintal tabelo na list višine A3(297mm) in 3 dolžine A3(1260mm). Uporabil bi ploter papir.
klemenSLO ::
Splošni odgovor bil, da ti ob izbiri tiskalnika (file/print/printer) spodaj ponudi možne tipe papirja za tiskalnik. Nimam pa ploterja da bi se poigral z nastavitvami in videl kajkšne so možnosti.
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ploter (risalnik)Oddelek: Kaj kupiti | 1678 (1459) | bobby |
» | nov printer (A3, A4, barvno, obojestransko)Oddelek: Kaj kupiti | 2397 (2022) | Evgen |
» | Excel - Pdf v ozadju in pisanje čez pdf - možno?Oddelek: Programska oprema | 2869 (2615) | Blindeye |
» | Barvni laserski tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 2051 (1938) | Marchello |
» | Kje bi dobu sliko sveta, da bi jo sprintal na 6 listov a4 format?Oddelek: Loža | 3414 (2672) | trek@s |