» »

Smer na šoli

Smer na šoli

uporabik ::

Živjo sem drugi letnik in odločiti se moram med programoma: izdelovalec spletnih strani/koder algoritmov ali skrbnik komunikacijskih sistemov/skrbnik informacijskih sistemov pa sem v dilemi kam naj se vpišem. Veseli me delo s strežniki in omrežji kot programiranje. :8) Kaj mi priporočate in če je kdo z Vegove bi bil vesel če bi povedal svoje mnenje.

PS: Programiranje imam 3, skoraj 4 (nikoli popravljal nobene ocene), EKI imam 4, lahko bi imel 5 če bi se potrudil.

smotanc ::

izdelovalec spletne stani :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: smotanc ()

Nekak razmišljam v tej smeri, da programirati se lahko naučiš s pomočjo kakšne knjige če redno vadiš, dela s strežniki pa bolj težko, ker nimaš kje poskusit? Imam prav

Isotropic ::

delno. obojega se lahko naucis doma, imas virtualbox recimo.

Blinder ::

trg sistemcev je bolj nasičen
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

Kakšna pa so dela recimo skrbnika inf. sistema. So to postavljanje strežnikov in skrb za njih, postavljanje mrež v podjetjih, skrb za vso informacijsko opremo. Za koderja pa sestanek o novi ideji, načrt dela, hopa gremo pisat kodo :)

Gandalfar ::

Dosti vseeno ti je, na koncu bos itak moral se faks naredit kjer se bos ponovno specializiral. Ne glede na oboje bos lahko nadoknadil na faksu, ker boste sli itak od zacetka ze zaradi gimnazijcev.

Pa so velike razlike med znanjem programerja kot skrbnika po srednji šoli oz. z drugimi besedami, mora skrbnik več nadoknaditi kot programer?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: uporabik ()

boogie_xlr ::

Tako je. Na faksu se učiš programiranja, programskih jezikov, algoritmov in načinov programiranja. S tem da v prvem semestru ponoviš vse, kar si ali nisi delal v srednji šoli.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Srednja šola smer

Oddelek: Pomoč in nasveti
9983 (806) njyngs
»

Poklic

Oddelek: Šola
61369 (1096) MIHAc27
»