Forum » Elektrotehnika in elektronika » robotski sesalnik - sestava in delovanje
robotski sesalnik - sestava in delovanje
marym ::
Pozdravljeni!
Za neko seminarsko nalogo potrebujem strokovni članek v slovenščini ali angleščini glede robotskega sesalnika - zanima me - iz česa je sestavljen - od motorjev, do senzorjev in kako deluje. Vse to zelo podrobno. Ne potrebujem reklamnega materiala, ampak samo zgoraj navedene zadeve.
V poštev pride kakršen koli material za ta robotski sesalnik. Ni pa potrebno, da je točno določena firma.
Če se komu da, da mi pripopa kakšen link oz. uporaben material...
Hvala...;)
P.s. - sem prvič zares na tem forumu, če sem kiksnila temo, se opravičujem;)
Za neko seminarsko nalogo potrebujem strokovni članek v slovenščini ali angleščini glede robotskega sesalnika - zanima me - iz česa je sestavljen - od motorjev, do senzorjev in kako deluje. Vse to zelo podrobno. Ne potrebujem reklamnega materiala, ampak samo zgoraj navedene zadeve.
V poštev pride kakršen koli material za ta robotski sesalnik. Ni pa potrebno, da je točno določena firma.
Če se komu da, da mi pripopa kakšen link oz. uporaben material...
Hvala...;)
P.s. - sem prvič zares na tem forumu, če sem kiksnila temo, se opravičujem;)
marym ::
Oj Tody - hvala, te reči sem našla ( v resnici malo pomagam iskat za sestrino sem.n.). Fora je v tem, da to ni bilo dovolj za sem.n.
Bom podrobnejša navodila še pripopala...
Bom podrobnejša navodila še pripopala...
first_line ::
Jaz imam seminarsko že narejeno z istim naslovom. Popraviš datum in podpis in si zmagala.
Kontaktiraj me na ajmstupidhou@ggmail.cum
Kontaktiraj me na ajmstupidhou@ggmail.cum
RejZoR ::
Hecno da se folk nič ne znajde. Sploh če se učiš na področju, kjer je to aktualno.
Za začetek bi bilo veliko, če si ga greš kam pogledat v živo, ti bo takoj jasno kakšne senzorje in kje jih rabi, da lahko funkcionira. Če ga lahko preizkusiš pa sploh.
Za začetek bi bilo veliko, če si ga greš kam pogledat v živo, ti bo takoj jasno kakšne senzorje in kje jih rabi, da lahko funkcionira. Če ga lahko preizkusiš pa sploh.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Geekbuying nakupi in kuponi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 22487 (12972) | bluefish |
⊘ | Ask Tomson (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Kaj kupiti | 71712 (45638) | bluefish |
» | Sesalnik ali vohun na kolesihOddelek: Novice / Varnost | 6537 (2366) | Unknown_001 |