Forum » Pomoč in nasveti » Shranjevanje datotek v oblak
Shranjevanje datotek v oblak
Sqrt2 ::
Zdravo, pred kratkim sem ugotovil, da obstaja funkcija avtomatskega shranjevanja datotek v oblak. Ker ta funkcija sama po sebi ni tako nesmiselna, bi jo rad začel uporabljati. Sam sicer uporabljam google drive zato sem v microsoft wordu nastavil naj mi shranjuje kopije datotek v drive po tem principu ( http://diyivorytower.wordpress.com/2011... - na koncu slikca), vendar mi ne ustvarja nobenih datotek. Zanima me kje sem se zmotil, morda lahko to uporabljam le v dropboxu ali sem pozabil kaj drugega?
LP
LP
vorantz ::
Sej dropbox je tudi oblak...
najbrz si hotu vprasat kako avtomatsko shranjevat na skydrive?
najbrz si hotu vprasat kako avtomatsko shranjevat na skydrive?
crniangeo ::
verjetno si dal avtomatsko shranjevanje datotek v oblak , ki se pa zbrisejo ko narediš taprav "save"
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dropbox bo v brezplačni verziji podpiral le tri naprave (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 13485 (8908) | SaXsIm |
» | Kako poslati/shareati 15Gb file v NEM? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5406 (4177) | Superboyy |
» | Kako:Link na namizju, ki datoteko kopira na USB ključOddelek: Programiranje | 2871 (2368) | sloxl8 |
» | Besedilo evaporiralo v zrak?Oddelek: Pomoč in nasveti | 789 (595) | divya |
» | Izdelava svojega "dropboxa"Oddelek: Izdelava spletišč | 4733 (3210) | techfreak :) |