Forum » Pomoč in nasveti » Šumniki na netu-jih ni
Šumniki na netu-jih ni
Sh4D0w ::
Za dostop imam ADSL, internet explorer browser verzija 6.0. Stvar je pa taka: V winsih imam šumnike, sam na internetu jih ni.
Tam kjer pises naslov so, na najdi.si, slo-tech.com, google.com in na nekaterih drugih pa jih ni. Primer- s-t, pisanje novic.
Vse moram spisati v beležki(tako ko tudi to), a to je daljši proces, kot če pišeš direktno. Tema je enkrat že bila(moja), a nisem dobil odgovora.
Napnite možgančke in mi pomagajte(če obstaja kaka slika na to temo mi jo tudi posredujte-kako MORA zgledati kakšno ključno okno v brskalniku).
Tam kjer pises naslov so, na najdi.si, slo-tech.com, google.com in na nekaterih drugih pa jih ni. Primer- s-t, pisanje novic.
Vse moram spisati v beležki(tako ko tudi to), a to je daljši proces, kot če pišeš direktno. Tema je enkrat že bila(moja), a nisem dobil odgovora.
Napnite možgančke in mi pomagajte(če obstaja kaka slika na to temo mi jo tudi posredujte-kako MORA zgledati kakšno ključno okno v brskalniku).
l-note ::
V Internet Explorerji klikni View -> Encoding in izberi npr. Central European (Windows).
In, ali ti zdaj dela??
In, ali ti zdaj dela??
Bwaze ::
Hm... Pri meni je isto - sumnike drugace vidim, samo pisati jih ne morem! Kot da bi bilo kaj narobe z jezikom tipkovnice. Spreminjanje encodinga ne pomaga. Grem se malo brskat...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trdovratne težave v HTML/CSS-ju (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 8515 (6493) | joker16_7 |
» | Napaka v Internet Explorer-juOddelek: Izdelava spletišč | 1973 (1775) | Gost |
» | prosim ocenite stran (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 4968 (3785) | Bela01 |
» | šumnikiOddelek: Izdelava spletišč | 2988 (2492) | jerneju |
» | Mozzila Firefox problemOddelek: Programska oprema | 2205 (1982) | Likeb |