Forum » Loža » Deutsche Post tracking?
Deutsche Post tracking?
RejZoR ::
Dva dni nazaj sem neki naročil iz nemčije, dobil tracking number, ki ga Deutsche Post tud sprejme, ampak je status isti že 2 dni. Je kdo, ki je imel kaj naročeno preko Deutsche Post isto imel tako izkušnjo al se je informacija redno posodabljala? Do zdej sem bil vajen DHL-a in GLS-a, da so se podatki začeli osveževat praktično takoj. Tle pa kar nič. Hm
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
borges ::
Vnesi tracking number, ki si ga dobil, tukaj: http://sledenje.posta.si/
Pazi, šele ko bo pošiljka pri nas (Slovenija), boš dobil status.
Pazi, šele ko bo pošiljka pri nas (Slovenija), boš dobil status.
Alexius Heristalski ::
Ja, pri meni se posodablja tako na povezavi, ki jo je dal borges, kot na nemški:
https://www.deutschepost.de/sendung/sim...
V Operi 12.17 ne dela.
https://www.deutschepost.de/sendung/sim...
V Operi 12.17 ne dela.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Alexius Heristalski ()
Heh, danes se je spremenil status, da je paket prišel v Frankfurt za predajo naprej. 2 dni so rabil, da je sploh priošlo tja. W00t!? Pismo sem iz Japonske skor hitreje dobil paket kot pa tle znotraj ene države.
Hehe, pri meni isto. 28. oddano na pošto, danes v Frankfurtu. Od tam do mene pričakujem dva delovna dneva. Bom videl.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Alexius Heristalski ()
user-pass ::
Posiljke vceraj niso sle nikamor, ker je bil v Nemciji praznik (Christi Himmelfahrt), se pravi, letos je padel na 29. maja.
Točno, ja. Kristusov vnebohod.
Prvič slišim. Kakor nas prepričujejo firme in vlada sem mislil, da v tujini praznikov sploh nimajo :P Tam v celoti ustavijo pošto, pri nas pa folk en dan ne zdrži brez odprtih štacun...
Pošiljka prispela danes (oz. včeraj), sledilni podatki osveženi na obeh straneh. Zadeva dela.
Jezst sem tud dobi paket včeraj. Očitno se je res mal zavleklo samo zaradi tistega praznika, ker je sicer šlo vse ostalo neverjetno hitro naprej. Celo v nedeljo je bil paket poskeniran pri nas, pa se običajno čez vikende nikoli nič ne dogaja s pošiljkam, vsaj iz mojih izkušenj. Skratka all is well :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DHL in dostava Pošte Slovenije (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 47279 (18120) | uporabnik50 |
» | DealExtreme - poceni gadgeti (strani: 1 2 3 4 … 39 40 41 42 )Oddelek: Loža | 325404 (70489) | Karen |
» | Sledenje pošiljki - pošta slovenije (status se ne spremeni)Oddelek: Loža | 20662 (12183) | kloko |
» | Ebay nedobljeno blago !Oddelek: Kaj kupiti | 4383 (3169) | Apofis |
» | Izgubljen paket iz tujine...Oddelek: Loža | 5740 (4739) | opeter |