Forum » Loža » Kr eno pismo
Kr eno pismo
cubex47 ::
Torej dobu sm obvestilo o prejeti posilji, pa me zanima ,ce je mogoce kaksna kazen (radar) za avto? Pise ,da je iz Ljubljane.(Js sm iz Celja)
Je pa res ,da sm zadnih par dni pelal v sluzbo vsepovsod nad omejitvijo. Pa ne prevec, okol 10-20kmh max. Me pa ful skrbi kr sm mlad voznik ..
LP
Je pa res ,da sm zadnih par dni pelal v sluzbo vsepovsod nad omejitvijo. Pa ne prevec, okol 10-20kmh max. Me pa ful skrbi kr sm mlad voznik ..
LP
i7 930 / R9 270X MSI Gaming Edition / 6GB Ram / X58A - UD3R / XFX 550W Core Pro
- zaklenil: bluefish ()
Kazenske točke..odvzem itd.
Upam ,da ni to.. Samo me zanima ,ce je kdo prejeu kdaj kazen prek poste..pa kak mu je zgledu ta listek (kaj je pisal not?)..
Upam ,da ni to.. Samo me zanima ,ce je kdo prejeu kdaj kazen prek poste..pa kak mu je zgledu ta listek (kaj je pisal not?)..
xxxul ::
Kazni so v modri kuverti ponavad (ala sodisce, z id primera itd)
Ce je navadno obvestilo od postarja to kazen ni
Ce je navadno obvestilo od postarja to kazen ni
mihec87 ::
Ja zakaj nebi mogel dobit po pošti kazni?
odvzem za 10kmh preveč?
odvzem za 10kmh preveč?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mihec87 ()
M-XXXX ::
Kazenske točke..odvzem itd.
Heh, resno misliš da se bodo ukvarjali za 10-20km več po AC po števcu recimo Tako majhna kazen, da se še po pošti ne splača pošiljat :D
Odvisno ,kje..pa ni avtocesta. Mam tudi v spominu pred par dnevi,zju3 4 smo bli pa usi 90, znak pa 60. Sam neverjamem ,da je tam biu radar kje...
A pol je modre barve to obvestilo za kazni?
M-XXXX ::
Odvisno ,kje..pa ni avtocesta. Mam tudi v spominu pred par dnevi,zju3 4 smo bli pa usi 90, znak pa 60. Sam neverjamem ,da je tam biu radar kje...
To še pik ni:
Na cestah zunaj naselja, kjer je največja dovoljena hitrost za osebna vozila omejena na 90 km/h:
do vključno 10 km/h: 40 EUR
nad 10 do vključno 20 km/h: 80 EUR
nad 20 do vključno 30 km/h: 160 EUR
Tud ,če bo kazen sam ,da nebo pik.
vorantz ::
garamond ::
Torej dobu sm obvestilo o prejeti posilji, pa me zanima ,ce je mogoce kaksna kazen (radar) za avto? Pise ,da je iz Ljubljane.(Js sm iz Celja)
LP
Tudi če je pismo zaradi prometnega prekrška in je kazen 500€, ni to praktično nič v primerjavi z drugimi možnimi grozotami. Upam, da bo kazen za prekršen, kajti tukaj se spomnim le nekaj mnogo hujših stvari:
I. Mogoče ti je kdo vdrl v računalnik in prenašal nelegalne datoteke zabavnih vsebin. Zdaj te hočejo tožiti za oškodovane milijone in je tole pismo od odvetnika.
II. Mogoče je tole pismo, ki ga je poslala oseba, za katero si ti ljubezen njenega življenja. Ker je obsesivna in control freak oseba, hoče vedeti, da si prejel njeno pisemce in ga prebral. (Prebiranje pisma se verjetno preveri s skritimi kamerami.)
III. Mogoče imaš dvojno osebnost s selektivnim spominom in te policisti prijazno vabijo na informativni pogovor zaradi umora, ki si ga nevede zagrešil lansko poletje.
IV. Mogoče je pismo poslal serijski morilec z fetišem na zadnji podpis živečih oseb, ter je priloga pisma smrtonosen prah. No, tale možnost je sicer negativna, samo po drugi strani pa ne izgubiš milijonov kot iz opcije I.
:-P
@garamond:
Hvala ,da si me nasmejau v teh trenutkih skrbi
Hvala ,da si me nasmejau v teh trenutkih skrbi
Furbo ::
Kaj ne vračajo preplačano dohodnino danes..
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Kaj ne vračajo preplačano dohodnino danes..
Upam ,da je to..hvala ,da si me spomnuu!
Vidim ,da sm paničar 1.stopnje. Sam je mozno vec stvari, med drugimi tudi kaksna od garamonda haha..
SkIDiver ::
Pelji po omejitvah pa ne bo treba paničarit
Jutri bo že vse jasno kaj je. Če je problem je že tako ali tako nastal pred današnjim dnem. Zakaj bi torej danes paničaril? Odpri si pivo in uživaj v njem
Jutri bo že vse jasno kaj je. Če je problem je že tako ali tako nastal pred današnjim dnem. Zakaj bi torej danes paničaril? Odpri si pivo in uživaj v njem
Kdo bi si mislu, od zavarovalnice neko pismo ..
Diver@:bom pocaku do vikenda
Diver@:bom pocaku do vikenda
garamond ::
No vidiš. Imel si izjemno srečo! :-)
SkIDiverjev nasvet je dober -- zakaj bi paničaril prej, preden je treba? -- ampak ga je pa težko upoštevati.
SkIDiverjev nasvet je dober -- zakaj bi paničaril prej, preden je treba? -- ampak ga je pa težko upoštevati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vožnja po naselju, kazen? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 14045 (6913) | jype |
⊘ | Alkohol-mladi voznikOddelek: Loža | 6465 (6024) | m0LN4r |
» | Kazni za prehitro vožnjo (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 31001 (28207) | ;-) |