Forum » Pomoč in nasveti » Wacom Bamboo Pad USB
Wacom Bamboo Pad USB
Tropex ::
Živjo,
dobil sem GRAPHIC TABLET - WACOM BAMBOO PAD USB ampak imam težavo, prvi dan je še delal zdaj pa ma ''sensitivity'' ful slab, če začnem risat začne kasneje delat črte in ful grdo no ubistvu je ful slabo vse skp. Zdj pa driverjev ne najdem za to tablco nikjer. Mogoče ima kdo izkušnje s tem?
Hvala
dobil sem GRAPHIC TABLET - WACOM BAMBOO PAD USB ampak imam težavo, prvi dan je še delal zdaj pa ma ''sensitivity'' ful slab, če začnem risat začne kasneje delat črte in ful grdo no ubistvu je ful slabo vse skp. Zdj pa driverjev ne najdem za to tablco nikjer. Mogoče ima kdo izkušnje s tem?
Hvala
- premaknil iz Mali oglasi: bluefish ()
bluefish ::
Driverji so na Wacomovi strani. Z njimi nastavljaš razne parametre.
Ne bi škodilo, če poveš, v katerem programu si preizkušal.
Ne bi škodilo, če poveš, v katerem programu si preizkušal.
Tropex ::
Tam sem gledal ampak je za bamboo tablet ne PAD tako da niso pravi driverji, oz so za MAC OS. Poskušal sem v Photoshop CS6 in Sketchbook PRO.
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična tablica (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 32457 (12459) | zhudang |
» | Wacom tablica na dela na w10...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1329 (1117) | prowb |
» | Grafične tablice bamboo wacom -- helpOddelek: Kaj kupiti | 7585 (5771) | Zelnick |
» | Ipad 2: Kaj delate z njim? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10129 (7866) | zee |
» | joojoo tablet sedaj na voljo tudi v Evropi (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 16057 (13695) | MasterBlaster |