Forum » Mobilne tehnologije » Ipad 2: Kaj delate z njim?
Ipad 2: Kaj delate z njim?
ql000 ::
Ja jaz sem si nabavil pisalo od griffin-a ravno zaradi tega, ker sem pri risanju idej naletel na problem debeline prsta. Imam "IT-jevsko" debelino prsta pa je še zmeraj preveč debel. :) Je pa res, da pisalo uporabljam samo pri eni aplikaciji - Bamboo.
SupPuss ::
Kupil za branje knjig zaj pa skos visim na njem :) uporabljam za branje knjig, pdf-jev, srfanje po netu, branje demokracije (edini slo časopis brezplačn za ipad, poglejte v app stor, super!), aplikacije, igre... In jasno, zdaj vam pišem preko ipada, hehe ;) ma supr zadeva, sm mislu, da ga bom uporablu sam občasn zaj sm pa skos njem :/
Kje se pa da kakšne knjige dobit?
zee ::
Aplikaciji iBooks ali Kindle. Preko kaksnega Dropboxa pa lahko nalozis poljuben PDF.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iPad vs. LaptopOddelek: Kaj kupiti | 3452 (2797) | iAmJure |
» | Samsung predstavil Galaxy Tab 7.7 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 20991 (17229) | eieieie1 |
» | Apple je po pričakovanjih predstavil iPad 2 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 56511 (48753) | malix |
» | APad in razni iPad kloni - ima kdo?Oddelek: Kaj kupiti | 8463 (6767) | Limit-sky |
» | Poplava Android tablic nekoliko manjša?Oddelek: Novice / Android | 13148 (11358) | Jst |