» »

Kaj po Saab-u 9-3?

Kaj po Saab-u 9-3?

msjr ::

Trenutno imam Saab 9-3 1.9 2007 diesel, karavan (linear z vso opremo razen xenona). Zadnje čase sem začel spet brskati po avtonetu pa se ne morem odločiti, kakšen avto bi mi ustrezal, tam okoli tri leta stare gledam pa mi čisto nič ni všeč. In ne. Ne bom kupil Seata. Če ste izjemno zadovoljni z znamko in modelom vašega avta mi zaupajte zakaj. Zna bit, da se premislim.

Je pa tako, da avto potrebujem predvsem za dolge vožnje (500-1.000 Km + različna oprema - zato karavan) & za na morje kamor vlečem še okoli 750kg težek čoln.

Glede na to, da bi še enkrat kupil Saab-a pa tri leta starih ni več... Da bi pa zdaj čakal na to novo serijo (ali pa kakšno dobro diesel hibridno varianto) pa pomeni, da bom vsaj še štiri leta fural tega. Mogoče še najbolj pametno.
  • spremenil: msjr ()

bluefish ::

Volvo?

RejZoR ::

Volvo as well. Že od nekdaj sta bila Saab in Volvo mal samosvoja in oba sta veliko dala na varnost. Pač skandinavski konec :D Je pa drugače šel Saab v večna lovišča, tko da novosti od njih ne pričakuj, razen če bo kakšna firma oživela znamko.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

pegasus ::

Subaru. Dela.

bluefish ::

Nekaj se je govorilo, da naj bi pod novimi lastniki razvijali električno verzijo modela 9-3 za kitajski trg, pozneje pa še kaj več. Žal zaenkrat slabo kaže: http://online.wsj.com/news/articles/SB1...

Sba ::

Vozi tega naprej.

Jaz bi sicer gledal za Volvom V60 ali XC70, trenutno pa vozim V50, ampak je starejši od tvojega Saaba.
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!

B-Stard ::

Vozi tega naprej do konca, imaš 1.9 motor ki je neuničljiv porabi kot vžigalnik. Vozi , vozi, vozi , nove kante nej kupujejo nevedneži

Hvala za predloge, sem imel tudi jaz v ožjem izboru Subaruja in Volvota. Zgleda pa da bom res vozil tega do konca, pa je. Medtem bom pa držal pesti za Saab.

Engineer_ ::

msjr je izjavil:

Hvala za predloge, sem imel tudi jaz v ožjem izboru Subaruja in Volvota. Zgleda pa da bom res vozil tega do konca, pa je. Medtem bom pa držal pesti za Saab.

Pametna odločitev.
Ti sicer kar drži pesti za Saab, vendar bo to zamanj. Znamka je propadla zaradi lastnih neumnosti, ko so razvijali absurdno drage stvari, ki bi jih lahko recimo dobili zastonj od GM, ko so jih kupili. In podobne cvetke. Škoda jih je bilo!
Kar se tiče menjave pa nevem niti kaj sprašuješ. saj si že sam napisal. Ko si na level Saab, lahko gledaš samo primerljive znamke, kar sta več ali manj samo Volvo in Subaru.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Engineer_ ()

morda pa se le nekaj premika?

http://www.autoblog.com/2013/12/05/2014...

http://www.autoblog.com/2013/12/01/saab...
Saab 9-3 production restarting.

aja ne, to je modroribni objavil, da so spet zaustavili.

Zgodovina sprememb…

Engineer_ je izjavil:

[
Kar se tiče menjave pa nevem niti kaj sprašuješ. saj si že sam napisal. Ko si na level Saab, lahko gledaš samo primerljive znamke, kar sta več ali manj samo Volvo in Subaru.

Sej sej, vseeno sem vprašal, ker se mi je zdelo da ne znam več iskat avtov po netu... ;)

Volvo s60 se mi zdi povsem primerna menjava za tvojega saaba 9-3
Oziroma ker rabiš karavan torej v60.

Zgodovina sprememb…

negot ::

voziš in uživaš, :), lp

urosh ::

negot je izjavil:

voziš in uživaš, :), lp

+1 (mam sicer prejsnji model)

Vredno ogleda ...