Forum » Pomoč in nasveti » Kje dobiti jack napajalnega kabla
Kje dobiti jack napajalnega kabla
klemken ::
Živijo,
imam problem da se mi je na napajalniku za prenosnik pokvaril jack. S tem ne mislim priključkca vp rneosniku, ampak del kabla, ki ga vtaknemo v prenosnik.
To je ta stvar:
Sedaj me zanima če gdo ve kje bi lahko dobil samo ta del kabla, ne pa celotnega napajalnika?
Ker komplet kabel me pride 40-50€ in se mi ne zdi smiselno toliko zapraviti če ni potrebe.
Imam namen v ponedeljek poklicati na lokalni računalniški servis in na asusov center v ljubjano, me pa zanima če ima gdo še kakšno alternativno idejo.
Hvala
imam problem da se mi je na napajalniku za prenosnik pokvaril jack. S tem ne mislim priključkca vp rneosniku, ampak del kabla, ki ga vtaknemo v prenosnik.
To je ta stvar:
Sedaj me zanima če gdo ve kje bi lahko dobil samo ta del kabla, ne pa celotnega napajalnika?
Ker komplet kabel me pride 40-50€ in se mi ne zdi smiselno toliko zapraviti če ni potrebe.
Imam namen v ponedeljek poklicati na lokalni računalniški servis in na asusov center v ljubjano, me pa zanima če ima gdo še kakšno alternativno idejo.
Hvala
matobeli ::
na ebayu majo ziher kaj. Za HP ja sem dobil samo jack z 10cm kabla.
Če ne najdeš direktno za asus na ebayu pa izmeriš zunanji in notranji premer vtiča in potem nekaj najdeš.
Najhitreje pa če vprašaš na servis če imajo kakšen rezervni del oziroma kakšen nedelujoč napajalnik.
Če ne najdeš direktno za asus na ebayu pa izmeriš zunanji in notranji premer vtiča in potem nekaj najdeš.
Najhitreje pa če vprašaš na servis če imajo kakšen rezervni del oziroma kakšen nedelujoč napajalnik.
andrazl ::
http://www.mimovrste.com/baterije-in-po... na primer. Pa verjamem, da se da na ebay ali kje drugje še dosti ceneje dobiti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napajalni razdelilecOddelek: Pomoč in nasveti | 1794 (1230) | Furbo |
» | Power supply in napetostiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1261 (1139) | potepuh |
» | Kabel za audio povezavo med PC in monitorjem/TVOddelek: Pomoč in nasveti | 3497 (3394) | RuskiSnajper |
» | Kako močan razsmernik za prenosikOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3316 (2428) | Pyr0Beast |
» | Kje dobit tale konektor ?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1388 (1388) | gumby |