» »

Katere slušalke

Katere slušalke

MaticKregar ::

Pozdrav.

Kupil bi si naglavne stereo slušalke, uporabljal bi jih za poslušanje muzike na mobitelu, youtube na tablici ogled kakšnega filma, včasih za igranje na pc. Izbire je kar nekaj, ampak max denarja bi dal 60 eur, lahko tudi pikico več. :)
Te so zelo poceni, se kaj takšnega splača?
http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist...

Hvala za pomoć!

P.s. Možno je tudi naročilo iz tujine, če se bolj splača....

Tomson ::

Zelo dobra opcija so AKG K451, kompromis med mobilnostjo in-ear slušalk ter kvaliteto naglavnih slušalk polne velikosti ...

Prek Amazon.co.uk jih dobiš za 70EUR s poštnino vred ...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

amacar ::

AKG K518

A 518 so slabše, ker so cenejše? So akg k451 ok? Še kakšna druga varianta, ali je to to?

gddr85 ::

jst imam ene akg k619. Se mi zdijo kar v redu, zelo močni basi, neprodušno zapre uho, premajhne za mene, se premalo raztegnejo v dolžino, solidna kvaliteta izdelave, so se mi zdele predrage. Sem jih vzel samo zato, ker so ble znižane na 70eur.

amacar ::

Js imam tudi sedaj K619, prej sem pa imel beats solo hd, pred tem pa akg k518. K518 se mi zdi da imajo najbolj izrazit bass, in so za 50€ top izbira. Če pa dobiš za 70€ K619, potem pa vzami te, so dostojen naslednik k518.

Ampak me malo moti, ker so vse te slušalke majhne za na uho?

Dons sem slučajno vzel skullcandy hesh 2.0 (imel muller bon :D), nikol imel te firme do danes. Zvok se mi zdi zelo dobr za to ceno, predvsem čist, za kakšno klasično glasbo preveč basov. Kvaliteta materiala za to ceno se mi zdi nadpovprečna, razen da nima podloženega loka. So mal večje od k619. V glavnem prijetno presenečen.

flameir ::

skullcandy, jaz sem super zadovoljen. sprobaj joh v big bangu.

Koliko stanejo?

Zgodovina sprememb…

kratos ::

Ja, Hesh 2.0 so pomoje prvi izdelek od skullcandya ki ni samo lupina temveč tudi kvaliteta, sam sem jih kupil ob izidu za 70€ vendar se jih dobi že za cca. 40€

Sem gledal, povsod so 70 EUR... So vredne toliko?

Tomson ::

50€ defenitivno. 70€? Kaj pa vem ...

Še ena dobra opcija so Audio Technica ATH-M35, dobiš na Amazon.de ali co.uk za 70€ ...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

jst sem jih vzel za 59eur v muller par dni nazaj.....so pa tud akg k619 ceno imele cca 100-110eur pa mislm da tud niso tolk vredne.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gddr85 ()

Danes sem bil v big bangu, pa so imeli JBL J55A za 50 eur. Zdele so se mi kar ok, kdo pozna?

Buddah ::

Če hočeš "kvalitetno" reprodukcijo zvoka so definitivno pravi naslov AKG, Sennheiser, Audio technica, Pioneer itd. Ker pa verjetno ne rabiš nekaj over the top ti priporočam da se zapelješ to Lastre, FFF, Audio pro-ja in sprobaš par slušalk in vzameš tiste, ki so ti najbolj udobne in imajo najbolj všečen zvok. 60-70€ je že spodoben denar...se da dobit marsikaj! Velikih razlik pa ne boš opazil...sploh pa če poslušaš glasbo iz youtuba oz. igraš igrice.

Mislil sem, da je JBL firma, kot vem prodajajo tudi zvocnike, komponente itd....
Bom se zapeljal, da vidim kakšne so razlike v zvoku.

PNG ::

Koss Porta Pro je za majhen denar (~30€) menda super. Sam jih še nisem testiral, ampak jih vsi hvalijo levo in desno. Če ti le dizajn ni pregrd....

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slušalke

Oddelek: Kaj kupiti
5669 (600) next3steps
»

Naglavne slušalke (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
8727945 (17740) jaot
»