Forum » Mobilne tehnologije » LG G2 problem
LG G2 problem
MUC ::
Kupil sem omenjeni telefon. Po prvem priklopu mi je našel posodobitev na KitKat 4.4 . Ko se je posodobil, so izginile vse Mobitelove aplikacije, kar me ne moti toliko, kot to, da ni delalo več vreme in še nekaj drugih privzeti aplikacij. Po kliku na widget oziroma aplikacijo je javil, da se mora aplikacija posodobiti. Ali to želim - DA/NE. Potem me "vrže" nekam na Update Center in potem se ne zgodi nič.
Še kdo s podobno izkušnjo?
Še kdo s podobno izkušnjo?
Mavrik ::
Hmm, to se ti je nekaj sfižila posodobitev - naredi factory reset.
The truth is rarely pure and never simple.
MUC ::
Naredil, nič se ni zgodilo na bolje.
Sumim, da sem dobil en drug update, ne Mobitelov, ker kot pravim, so izginile vse Mobitelove aplikacije - Rokovnik, Tvin, Bizi, Poraba, ...
Sumim, da sem dobil en drug update, ne Mobitelov, ker kot pravim, so izginile vse Mobitelove aplikacije - Rokovnik, Tvin, Bizi, Poraba, ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Počasno nalaganje "home screena"Oddelek: Mobilne tehnologije | 1114 (745) | menjalnik |
» | Razlika med GSM aparatomaOddelek: Pomoč in nasveti | 1412 (1225) | Hayabusa |
» | Odstranitev Mobitelovih aplikacijOddelek: Mobilne tehnologije | 2032 (1640) | MTB |
» | Gingerbread za LG Optimus One in Galaxy S pod vprašajemOddelek: Novice / Android | 7645 (6397) | Lonsarg |
» | Zastonj brskanje na Planetu?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1119 (1008) | Lonsarg |