Forum » Pomoč in nasveti » S4 šteka v igrah
S4 šteka v igrah
SloTech1 ::
Pred kratkim sem kupil Samsung Galaxy S4 i9505 verzijo (Black Edition) v Bigbangu.
Ko sem naložil nekaj iger (minecraft,asphalt 8,real racing,modern combat 4), sem opazil da ne delajo tako kot bi morale. Grafika je slaba pa še laggajo.
Seveda sem že poskusil vse možno (Cleanerje za RAM itd...)
V čem je problem in kaj naj naredim?
Hvala za odgovore
Ko sem naložil nekaj iger (minecraft,asphalt 8,real racing,modern combat 4), sem opazil da ne delajo tako kot bi morale. Grafika je slaba pa še laggajo.
Seveda sem že poskusil vse možno (Cleanerje za RAM itd...)
V čem je problem in kaj naj naredim?
Hvala za odgovore
- spremenil: SloTech1 ()
shadeX ::
Sam če je telefon nov in ga je kupil pred kratkim bi zadeva morala funkcionirat perfektno. Razen če ni bil kak testni telefon in ima gor naloženo polno svinjarije. Na S4 bi vse igre morale laufat kot za stavo.
Poskusi factory reset, nato poročaj.
Poskusi factory reset, nato poročaj.
Vem ja zato pa sprašujem tukaj, pomojem ni bil testni telefon ker je bil še čisto lepo zapakiran v škatli s folijo,nalepko na škatli...
heero ::
hojnikb : a ni to malo neumen predlog da nalozi cyanogen mod na nov mobitel ki je se v garanciji
hojnikb ::
hojnikb : a ni to malo neumen predlog da nalozi cyanogen mod na nov mobitel ki je se v garanciji
Zakaj že ?
#brezpodpisa
hojnikb ::
sam to ni ravno problem za servis :)
Razn če ti je kul čakat 1 mesec za en preprost factory reset (Kar bi tam naredil).
Razn če ti je kul čakat 1 mesec za en preprost factory reset (Kar bi tam naredil).
#brezpodpisa
Sami ::
Ne zakaj??? Še posebej, če si kupil samsunga s touchwizom, ki znatno upočasnjuje celoten sistem.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
heero ::
sej do zdej bi ze lahko naredil factory reset in napisal ce je delovalo .. sem samo napisal nisem mislil nobenega zalit
Se mi je zdelo da factory reset ne bo rešil zadeve.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shadeX ()
Mah, v tem primeru bi jaz kar na servis poslal pa naj se oni zajebavajo. Custom rom bi najverjetneje rešil zadevo ampak še vedno jaz nebi packal novega telefona. Seveda bi jim pa omenil da je pač telefon za igre in da je bil reset telefona narejen..
Je pa res da boš čakal.
EDIT:
Kako je pa s stvarno napako? A bi jo OP lahko uveljavljal v tem primeru? :D
Je pa res da boš čakal.
EDIT:
Kako je pa s stvarno napako? A bi jo OP lahko uveljavljal v tem primeru? :D
Zgodovina sprememb…
Ker na naših servisih je ponavadi tko. Serviser dobi telefon. Ga prižge.. vidi da dela, zapakira in pošlje nazaj. Če se mu bo ljubilo bo naredil factory reset.
Kdaj natančneje si kupil telefon?
Zgodovina sprememb…
Ker na naših servisih je ponavadi tko. Serviser dobi telefon. Ga prižge.. vidi da dela, zapakira in pošlje nazaj. Če se mu bo ljubilo bo naredil factory reset.
Kupil sem ga 5 dni nazaj :) A si prepričan da nebi nič pogledal, samo naredil reset? Ker reset nebo pomagal :(
Garancije definitivno ne.
EDIT:
Ne mislimo custom rom ampak offical update.
EDIT:
Ne mislimo custom rom ampak offical update.
Zgodovina sprememb…
Vsekakor naredi update in potem factory reset, kitkat bi moral malo bolj delovati. V kolikor ti update ne popravi napake pa seveda servis.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sami ()
PacificBlue ::
ja, vse drugo, samo cyanogen mod ne, ker ima probleme s tipkovnico..jaz imam naložen 4.4.2 cyanogen mod in me večkrat prime, da bi vrgel telefon v kanto, ker se mi tipkovnica sesuje, če mal potegnem po njej..
Po drugi strani štekam folk ki presedla iz androida na iOS samo zaradi takih bedastih "napak".
Zgodovina sprememb…
Invictus ::
PacificBlue je izjavil:
ja, vse drugo, samo cyanogen mod ne, ker ima probleme s tipkovnico..jaz imam naložen 4.4.2 cyanogen mod in me večkrat prime, da bi vrgel telefon v kanto, ker se mi tipkovnica sesuje, če mal potegnem po njej..
Točno to. To je največji peace of shit ...
Če hočeš hitro zadevo, poglej Vanir ... Samo čakam kdaj bom imel čas da si nadgradim iz cyanogenmoda na vanir ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
PacificBlue ::
Če hočeš hitro zadevo, poglej Vanir ... Samo čakam kdaj bom imel čas da si nadgradim iz cyanogenmoda na vanir ...
tnx, bom preveril. Ket tole je že postalo prav smešno.
lovro535 ::
šteka ti zarad touch wiza dej kakšen rom od samsung galaxy s4 play editiona ki ima vaniila android
Raspberry Pi 512MB 32GB Raspbian/Asus P7P55D Intel core i5 2,66ghz
LGA 1156 8GB Kingston DDR3 WD Black 1TB Gigabyte GT430 W7/
Nexus 7 2013 32GB/Oneplus one 64GB Sandstone black.
LGA 1156 8GB Kingston DDR3 WD Black 1TB Gigabyte GT430 W7/
Nexus 7 2013 32GB/Oneplus one 64GB Sandstone black.
Po drugi strani štekam folk ki presedla iz androida na iOS samo zaradi takih bedastih "napak".
Zdej ne moreš sodit vse Android telefonov po Samsungih:D
Če se odločiš za Android pa je seveda najboljša izbira Google Nexus, stock android, imam že drugega....deluje brez lagov, sesuvanja, posodobitve dobimo prvi...skratka sem zadovoljen uporabnik.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sony z5 - kateri čimbolj čist android?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3598 (2145) | AnotherMe |
» | Android 5.0 Lollipop (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 39029 (30533) | deja |
» | Nov install Androida na tablicoOddelek: Operacijski sistemi | 5432 (5293) | hojnikb |
» | Težave s telefonom Xperia Go (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 39933 (27161) | Vajenc |
» | HTC Desire 601 - slaba baterija po posodobitviOddelek: Mobilne tehnologije | 4017 (3463) | Heisenberg |