» »

Nove stranke 2014

Nove stranke 2014

Temo vidijo: vsi
««
8 / 58
»»

Poldi112 ::

Kakšnega osebnega nivoja? Da se ne spuščaš ti tja, ko mene označiš za oboževalca? Tudi nisem rekel, da sem si mnenje ustvaril na podlagi 1 kolumne, ampak po letih nerednega branja. Ni čisto isto, ane?

Kaj pričakujem od njega - spoštovanje pravne države, iskanje kompromisov in sledenje visokim moralnim standardom (glede na našo politiko). Pa da ne bo nastavljal prisklednikov, ampak strokovnjake s področja.

Zame je to več kot dovolj. Da ne rečem več, kot lahko pričakujem. Še vedno pa čakam nekoga, da mi pokaže program, ki se je uresničil. Ker ste nekateri tako zelo navezani na program. Ki zame ni drugega kot puhlo natepavanje. Sem bral lani program SDS (ker ga je virant pisal). Je bilo hudo poučno in take izgube časa se ne grem več.

Evo ti osebni nivo - hudo si naiven, če voliš glede na program.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

trololo2 ::

Poldi112 je izjavil:

Še vedno pa čakam nekoga, da mi pokaže program, ki se je uresničil. Ker ste nekateri tako zelo navezani na program. Ki zame ni drugega kot puhlo natepavanje. Sem bral lani program SDS (ker ga je virant pisal). Je bilo hudo poučno in take izgube časa se ne grem več.

Ga ni. In ga pri volilnem sistemu kot ga imamo in trenutno politično situacijo tudi ne bo. Kar pa ne pomeni da ne bo kompromisa med več programi.

Kakšnega naj bi imel Cerar? Je Libertarec dobro povzel njegov celoten program - javnosektoraši.

LordTado ::

Mislim da je Cerarju potrebno oz smotrno dat mandat ker je še najdalje od sredine do sedaj in da se vidi iz kakega testa je oz. kako bo zdržal pritisk hijen ki na vsak način hočejo svoj kos proračunske torte...

MrStein ::

Poldi112 je izjavil:

Kakšnega osebnega nivoja?

Takega:

Poldi112 je izjavil:

Ti

Poldi112 je izjavil:

Tvoj komentar je v bistvu podtikanje.

Da se ne spuščaš ti tja, ko mene označiš za oboževalca?

Nič te nisem označil.

Kaj pričakujem od njega - spoštovanje pravne države, iskanje kompromisov in sledenje visokim moralnim standardom (glede na našo politiko). Pa da ne bo nastavljal prisklednikov, ampak strokovnjake s področja.

To itak vsak volivec pričakuje.

Zame je to več kot dovolj.

Ja, ampak to so tvoja pričakovanja, ne pa lastnosti Cerarja, po katerih sprašujem.

hudo si naiven, če voliš glede na program.

No, evo osebnega nivoja in podtikanja...
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

pirat ::

Problem vseh strank in politikov ki se uvrscajo 'levo' je ta, da bi predvsem prerazdeljevali, ne zanima jih pa kaj prevec, kdo bo to, kar bi oni delili, dejansko ustvaril.

Okapi ::

Moja prognoza levega združevanja & povezovanja.
Cerar gleda ankete javnega mnenja, cilja na prvo mesto med levimi in se ne bo povezal z nikomer.
Šoltesa veseli uspeh na evro-volitvah in se prav tako ne bo povezal z nobenim.
SD z Židanom na čelu bo morda prepričal kakšno manjšo levo stranko (Združena levica, Solidarnost ..), da se jim pridruži.
Desus bo verjetno hotel kandidirati sam.
Alenka Bratušek bo morda prepričala kakšno bolj levo-sredinsko malo stranko, recimo LDS, Zares, da se ji pridruži.
PS bo sodelovala s Popovičem.
DL ima hude težave, saj vedo, da sami v parlament ne pridejo več, izbira primernih partnerjev je pa majhna do nikakršna. Morda bodo s cmokom v grlu šli na volitve skupaj z Alenko Bratušek.

V parlament bo verjetno prišlo 6 levih strank (Cerar, Šoltes, Desus, SD, Bratušek, PS), z malo sreče bodo lahko sestavili koalicijo brez PS.

O.

medenko ::

Volite nikogar!

@MrStein

To, da ti rečem "Ti pa voli program, če hočeš." in to po tistem, ko ga TI zagovarjaš, pač ni osebni nivo. Tudi ko ti rečem, da je tvoj komentar v bistvu podtikanje, ni osebni nivo. Saj ti vendar razložim, kaj vse si narobe povzel. "Ti" samo pove, da odgovor naslavljam nate. Osebni nivo je, če ti rečem, da si grd in imaš ploske noge, ok?

>To itak vsak volivec pričakuje.

Ne pa ne. Če ti SDS-ovci v program napišejo pravna država jada jada, potem pa Jajo na vse načine blati sodišča in se izogiba vročitvi sodbe, moraš biti hudo butast (in ne, to spet ni osebni nivo, niti ne leti nate direktno, razen če si volilec SDS), da realno pričakuješ spoštovanje pravne države s strani svoje SDS. Da ne omenim izjave, isto od enega iz sds, da bomo ignorirali navodilo ustavnega sodišča, ker bi nas preveč stalo??? WTF? Povej mi kako teh 30% volilcev, ki voli sds, pričakuje spoštovanje pravne države?

jype ::

adapipika> Volite nikogar!

Ni ga na listku, če ne bi ga takoj volu.

driver_x ::

Kar sem jaz gledal programe (priznam, nisem veliko), sem v njih zasledil precej puhlic, floskul in obljub. Zelo malo pa je bilo napisano, kako se bodo te obljube uresničile. Če nekdo v program napiše, da bo npr. zmajšal brezposelnost za x%, povečal, konkurenčnost naših podjetij in podobno, ne pove pa, kako bo to storil, je tak program povsem brez vrednosti. Dober je samo za to, da z njim mahajo pred kamerami.

Glugy ::

No obstaja še ena stranka ki je čist čista (torej brez) osebja iz starih strank. Piratska stranka. In verjetn jih bom spet volu :)

A obstaja še kaka stranka k nima osebja iz starih strank?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Glugy ()

Tody ::

@Glugy ampak to je tako kot če bi volil sosedovo micko, ker ti je pač dvakrat dala in se čutiš dolžan :) Glede na to da so imeli na evropskih volitvah samo enega kandidata, kako pričakuješ da jih bodo imel zdaj 84?

Ampak že to da greš volit je zelo dobro :)

Cerar je včeraj v odmevih rekel, da se bodo v naslednjih dneh skupno (v stranki) odločil ali se bodo povezoval in s kom.

innerspace ::

Pojav Cerarjeve stranke mi vliva upanje, da le ni vse tako v P, kot izgleda.

Koncno bom lahko volil neko opcijo, ki mi ne povzroca gnusa.
Donate BTC here: 35KR84u3rXN3in1kCw9YHRz4WF3r5kfFF4

Cervantes ::

innerspace je izjavil:

Koncno bom lahko volil neko opcijo, ki mi ne povzroca gnusa ŠE.

Sicer pa, jaz bom volil SDNJ (nosilec liste Matako).

Zgodovina sprememb…

Oldi ::

Poznavalci, je AB res hotela odstopiti 15.7 in je nove stranke hotel zajebati brezmadežni Borči, morda na namig vdobohodca.
@badabumbadabum: Dobro jutro, Butale ali zakaj bodo predčasne volitve v Državni zbor 13. julija 2014? https://www.facebook.com/notes/jure-bed...

Matako ::

Oldi je izjavil:

Poznavalci, je AB res hotela odstopiti 15.7 in je nove stranke hotel zajebati brezmadežni Borči, morda na namig vdobohodca.
@badabumbadabum: Dobro jutro, Butale ali zakaj bodo predčasne volitve v Državni zbor 13. julija 2014? https://www.facebook.com/notes/jure-bed...

Prekleto.. ko bereš tovrstne "liks" bloge... počasi začenjaš ceniti rafiniranost in umirjenost Mikija.
Pritegneno je novo normalno, izgleda.

Cervantes je izjavil:

innerspace je izjavil:

Koncno bom lahko volil neko opcijo, ki mi ne povzroca gnusa ŠE.

Sicer pa, jaz bom volil SDNJ (nosilec liste Matako).

Halo, sem mankal na kakem ustanovnem kongresu? 8-O
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

nejclp ::

Okapi je izjavil:

Moja prognoza levega združevanja & povezovanja.
Cerar gleda ankete javnega mnenja, cilja na prvo mesto med levimi in se ne bo povezal z nikomer.
Šoltesa veseli uspeh na evro-volitvah in se prav tako ne bo povezal z nobenim.
SD z Židanom na čelu bo morda prepričal kakšno manjšo levo stranko (Združena levica, Solidarnost ..), da se jim pridruži.
Desus bo verjetno hotel kandidirati sam.
Alenka Bratušek bo morda prepričala kakšno bolj levo-sredinsko malo stranko, recimo LDS, Zares, da se ji pridruži.
PS bo sodelovala s Popovičem.
DL ima hude težave, saj vedo, da sami v parlament ne pridejo več, izbira primernih partnerjev je pa majhna do nikakršna. Morda bodo s cmokom v grlu šli na volitve skupaj z Alenko Bratušek.

V parlament bo verjetno prišlo 6 levih strank (Cerar, Šoltes, Desus, SD, Bratušek, PS), z malo sreče bodo lahko sestavili koalicijo brez PS.

O.

Približno tako, ampak Solidarnost in Združena levica nimata kaj z SD delat, kao vstajniki, to bi blo komično. Solidarnost grej lahko kvečem k Cerarju (ali pa posamezni kadri), Združena levica pa ima itak šanso samostojno prit v parlament (itak je prostor za čisto levo stranko, gužva je v bistvu le na levi sredini). Šoltes pa ne vem, no ... ni placa za oba. Tisti, ki so na EU volitvah glasovali zanj, bodo na državnozborskih prej za Cerarja, pomoje. V bistvu bojo kle svoje odigrala tudi merjenja javnega mnenja, pa bo potem taktična fluktuacija levih k stranki, ki ji namerijo največ-tako kot se je zgodilo s PS.

nejclp je izjavil:

Približno tako, ampak Solidarnost in Združena levica nimata kaj z SD delat, kao vstajniki, to bi blo komično. Solidarnost grej lahko kvečem k Cerarju (ali pa posamezni kadri), Združena levica pa ima itak šanso samostojno prit v parlament (itak je prostor za čisto levo stranko, gužva je v bistvu le na levi sredini). Šoltes pa ne vem, no ... ni placa za oba. Tisti, ki so na EU volitvah glasovali zanj, bodo na državnozborskih prej za Cerarja, pomoje. V bistvu bojo kle svoje odigrala tudi merjenja javnega mnenja, pa bo potem taktična fluktuacija levih k stranki, ki ji namerijo največ-tako kot se je zgodilo s PS.

Ma koliko težav zaradi enega Jajota! Tip da dela. Prav zakompliciralo se je vse skupaj.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

VaeVictis ::

Sedaj je predstavljena ta lista SMC, btw če ta imena niso začetek "kulta osebnosti" pa res ne vem kaj naj bi bilo ...

Zavezništvo Alenke Bratušek, Stranka Mira Cerarja, Državljanska lista Gregorja Viranta...

Verjetno bo naslednja še Verjamem v Igorja Šoltesa...

Še sedaj mi pa ni jasno, kaj so te odločilne programske razlike, da je morala ga. Bratušek ustanavljati novo stranko in se recimo ni mogla včlaniti v Zares ali LDS, seveda velja podobno vprašanje tudi za g. Cerar-ja in g. Šoltes-a,....

Kaj je ta odločilna programska razlika, da je potrebno ustanavljati novo stranko, razen tega, da se samo "goljufa" volivce s t.i. "novimi obrazi" in t.i. "novimi strankami" in se postavi višje na potencialno izvoljivo mesto, da lahko vlečejo plačo in bonitete v parlamentu....

Zgodovina sprememb…

V svoji stranki si ti šef :)

Vajenc ::

VaeVictis je izjavil:

Še sedaj mi pa ni jasno, kaj so te odločilne programske razlike, da je morala ga. Bratušek ustanavljati novo stranko in se recimo ni mogla včlaniti v Zares ali LDS, seveda velja podobno vprašanje tudi za g. Cerar-ja in g. Šoltes-a,....

Zares je tudi nastala tako, da je Golobič ustanovil svojo stranko. V velikih strankah kot so SD, SDS, LDS, SLS... vlada stroga strankarska hierarhija kjer so izvoljeni glede na status v stranki in ne dejanski javni podobi (na zadnjih SD volitvah Lukšič premaga Pahorja), zato npr. Šoltes še dolgo ne bi prišel na vrsto za vodenje SDja.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Pa ime prvaka stranke je pred volitvami verjetno za lažjo prepoznavnost stranke. Lista Zorana Jankovića PS se je kasneje preimenovala v PS, Državljanska lista Gregorja Viranta ravno tako, verjetno bo temu sledilo tudi Zavezništvo AB, malo težje bo le za Stranko Mira Cerarja :)
Woody Allen

Cerarjeva stranka bo po vsej verjetnosti Modra Slovenija. Imena vodilnih so izključno zaradi prepoznavnosti, ker imena novih strank še niso tako uveljavljena. Po mojem 50% ljudi ne loči med recimo Verjamem in Solidarnost, če daš zraven še ime človeka, jim je pa bolj jasno, kdo je kdo.

O.

Poldi112 je izjavil:

isto od enega iz sds, da bomo ignorirali navodilo ustavnega sodišča

(če že ne moreš brez SDS... ;))

To je izjava posameznika? A ti pokažem (ne)dejanja kompletnih vlad v nasprotju z mnenji in odločbami ustavnega sodišča?
Motiti se je človeško.

Oldi je izjavil:

A ne bodo eni (Solidarnost?) vložili/sprožili ustavni spor ali neko podobno birokratsko in tako preložili volitve? (če jim uspe, oziroma bolje rečeno: če se bodo držali "obljubo")

(je pa hecno brati enkrat : "SDS bo zavlačeval", potem "SDS bi rad imel volitve čim prej", za bonus : "nobeno od teh", ultrabonus: "obe možnosti!")

PS: Zgleda da je/bo Mladina vložila zahtevo, da ustavno sodišče presodi o razpisu predčasnih volitev: http://www.rtvslo.si/slovenija/skupina-...
Motiti se je človeško.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MrStein ()

Okapi je izjavil:

Cerarjeva stranka bo po vsej verjetnosti Modra Slovenija. Imena vodilnih so izključno zaradi prepoznavnosti, ker imena novih strank še niso tako uveljavljena. Po mojem 50% ljudi ne loči med recimo Verjamem in Solidarnost, če daš zraven še ime človeka, jim je pa bolj jasno, kdo je kdo.

Torej gre v prvi vrsti za osebnost, nekje v sedmi pa za stranko?
Tako kot vemo-kje ? ;)
Motiti se je človeško.

Gre izključno za prepoznavnost (da bo znal volivec pravo stranko obkrožit na volitvah). Ta hip je pri nas znana blagovna znamka Cerar, Modra Slovenija pa še ni.

O.

Saj. A ti vidiš razliko?

Folk bo volil Cerarja, ne pa stranke. Ker stranke sploh ni (ali pa se v tej uri ustanavlja).
Motiti se je človeško.

Men pa pol kurca ni jasno zakaj se gre. Če je problem zbrat teh 80 ljudi, bo problem tudi pol. Če jih nimaš že zdej jih čez 3 mesece ravno tako ne boš imel, vsaj ne takih ki bi jih slovenci rabil, torej brez ponarejenih spričeval in takih ki samo grejejo poslanski stolček. Mislim a folk se buni samo zato ker bodo ljudje na dopustih al...

VaeVictis ::

MrStein je izjavil:

Saj. A ti vidiš razliko?

Folk bo volil Cerarja, ne pa stranke. Ker stranke sploh ni (ali pa se v tej uri ustanavlja).

Točno tako, ljudje volijo neko "novo ime", ki pa ne sme biti "preveč novo", ker drugače ni dovolj prepoznano in ne more biti ta oseba izvoljena...

Sam kvalitetni program, ki drži vodo, usmeritve, ideje, sposobni ljudje so drugotnega pomena.

Zato pa smo tam kjer smo...

Sedaj imamo že 4. volitve, kjer so ustanavlja neke nove Ad Hoc stranke, ki zdržijo praktično samo ene volitve.

Problem vsega pa je v tem, da namesto, da bi ti "novi" ljudje v že uveljavljeni stranki prepričali in združili dovolj članov, da bi njih izvolili, ustanavljajo nove in nove stranke, kjer delajo samo za lastne interese, zraven njih pa pride še kup prebežnikov, ki so pri praktično vsaki novi stranki zraven...

Ljudje s(m)o pa ovce, ki volimo vedno neke nove obraze in pričakujemo, da nas bodo te "mesije" potegnile iz dreka!

ps: Po teh volitvah sam napovem, da bomo spet imeli predčasne volitve!

Zgodovina sprememb…

MrStein je izjavil:

Sej vedno voliš ljudi v posamezni stranki. Ker Cerar ne more biti naslikan na 90 okrajih v enih volitvah, se stranka imenuje kar po njem, kandidati na slikah so pa tko kot praviš, na sedmem mestu. Stranka pomaga ljudem do uspeha, ljudje pa z uspehom vračajo stranki ugled. Tako je od nekdaj.
Woody Allen

ZaphodBB ::

Sem slišal, da majo samo Janševiki kult osebnosti. Mar to pomeni, da je Okapi closet Janševik?

Matija82 ::

Okapi je izjavil:

SD z Židanom na čelu bo morda prepričal kakšno manjšo levo stranko
(Solidarnost ..), da se jim pridruži.

Tole se mi ne zdi verjetno.

ZaphodBB je izjavil:

Sem slišal, da majo samo Janševiki kult osebnosti. Mar to pomeni, da je Okapi closet Janševik?

Ta levi volijo Zares zaradi Golobiča in ti isti levaki potem tudi zahtevajo odstop Golobiča, če se mu dokaže nepravilnost. Je razlika ;)
Woody Allen

Siol.net ma že anketo... Presenečeni? :)
http://www.siol.net/Data/Ankete/Sloveni...

pa vzorec je malce večji kot od ninamedije :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tody ()

bluefish ::

Pričakovan rezultat na Siolu.

Sedaj imamo že 4. volitve, kjer so ustanavlja neke nove Ad Hoc stranke, ki zdržijo praktično samo ene volitve.
To je posledica te histerije, psihoze množic, da so vsi "stari" politiki pokvarjeni in skorumpirani. In ko neka stranka v javnosti dobi takšno podobo, potem pač nima več šans, da bi bila izvoljena, tudi če zamenja vodstvo in vse člane.

Tržniki drugače temu pravijo rebranding.

pa vzorec je malce večji kot od ninamedije
Velikost vzorca je popolnoma nepomembna, če vzorec ni reprezentativen.

O.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

Okapi je izjavil:

To je posledica te histerije, psihoze množic, da so vsi "stari" politiki pokvarjeni in skorumpirani.

Hm, kaj pa če gre za lokalno različico hiper-potrošništva? Rabimo vedno nove dražljaje. Recimo še ne dolgo nazaj nam je bil Zoki dovolj nova faca sedaj pa ga sprašujejo:

http://www.rtvslo.si/slovenija/jankovic...

Sic transit gloria mundi... :|
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

MrStein je izjavil:

Poldi112 je izjavil:

isto od enega iz sds, da bomo ignorirali navodilo ustavnega sodišča

(če že ne moreš brez SDS... ;))

To je izjava posameznika? A ti pokažem (ne)dejanja kompletnih vlad v nasprotju z mnenji in odločbami ustavnega sodišča?

Zakaj misliš, da to rabim? Nisem jaz tisti, ki je rekel, da vsi volilci pričakujejo spoštovanje pravne države. In SDS je bil tu zgolj najbolj ekstremen primer. Jaz recimo nisem še volil stranke, za katero sem vedel, da ignorira voljo ustavnega sodišča. Pa tudi za manj jih nisem volil. Če ni bilo nobene opcije pač nisem šel volit.

Letos imam Šoltesa in Cerarja. Cerarja pač bolj poznam, zato bom verjetno njemu dal glas. Lahko se pa tudi še kaj spremeni po ogledu predvolilnih soočanj.

Btw, lahko mi daš primer, kako je PS ignorirala ustavno sodišče. Ne rečem da ga niso, sem pa prelen da bi gledal (glede na to da sem za naslednje volitve pretežno že odločen).

Marat ::

Tody je izjavil:

@Glugy ampak to je tako kot če bi volil sosedovo micko, ker ti je pač dvakrat dala in se čutiš dolžan :) Glede na to da so imeli na evropskih volitvah samo enega kandidata, kako pričakuješ da jih bodo imel zdaj 84?

Ampak že to da greš volit je zelo dobro :)

Cerar je včeraj v odmevih rekel, da se bodo v naslednjih dneh skupno (v stranki) odločil ali se bodo povezoval in s kom.

V bistvu je volilnih okrajev 88, en kandidat pa lahko kandidira tudi v dveh okrajih hkrati (gleda se pol povprecni procent). Tko da te nove stranke rabjo najmanj 44 ljudi za volitve. Me pa res zanima, ce jih bodo pirati nabral dovolj, glede na to da so stranka introvertiranih geekov :D disclaimer: sem volivec piratov ;)

MadMicka ::

Poldi112, jaz bi tudi dal glas Cerarju, vendar, če bo nastopil v povezavi z PS, potem jasno odpade. Nekaj se je o tem govorilo, upam, da je tolk pri sebi, da se z Jankovičem ne bo povezal.

Mene naveza z PS ne bi motila. Itak ga brez njih v vladi ne bo, če hoče kaj spremeniti pa skoraj mora biti...

Hja, glede na to, da poudarja sodelovanje s posamezniki, ki niso politično kompromitirani, bi bila izbira PS z ZJ na čelu nekako protislovna.

jz dvomim da bi šel on z Zoranom...velik prej bi šel z Alenko skupaj pa kakšnim Verjamem od Šoltesa. Zato ker je preveč načeln da bi šel z nekom ki ima tako sumljivo finančno stanje. Jz razmišljam da ravno zato leve stranke niso tok poudarjale programov da bodo potem lahko tok laži skup pršle ko se bo sestavljala vlada. Ker jim ne bo treba držat kar bi preveč obljublal pred volitvam.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Glugy ()

Marat ::

Sorry, sam vse te nove stranke (Šoltesova, Cerarjeva in AB) so sam še ena reinkarnacija stare LDS. Isti kadri se sprehajajo po njih, tko da so zelo corruption prone.

Ja, pardon, ne sledim preveč tekočemu dogajanju in o Bratuskovi razmišljam še kot o PS. Bi moral pa razmisliti, če me ne bi naveza z PS prevesila k Šoltesu. Najraje bi videl navezo Cerar, Šoltes in Bratuškova.

Sami zase vsekakor ne bodo dosegli veliko.

Poldi112 je izjavil:

Najraje bi videl navezo Cerar, Šoltes in Bratuškova.

Ja to bi blo kr zanimiv vidt. Sam mal me skrbi da Šoltesa ne bo zravn. Šoltes bi bil pa dobr kr se spozna na problematiko javnega naročanja in bi ogromno (seveda če bi hotu) lahko doprinesu k raznim zakonskim izboljšavam.
Nevem neki upanja mam pr njem recimo. Pr desnici ga res nimam...nevem tud če bi pr desnici sploh kaka nova stranka kdaj prišla v parlament. Slabo kaže da se bo pr desnici kdaj kej spremenil.

Cervantes ::

bluefish je izjavil:

Sami zase vsekakor ne bodo dosegli veliko.

Seveda se bodo povezali. SDNJ.
In potem bomo spet imeli eno tako "levo" kaolicijo, kjer se bodo med sabo prepirali za še preostale drobtine.
In nove predčasne volitve, v roku enega leta (morda celo redne?).
Alternativa je seveda Jajo. Potem pa sledijo novi zvonovi in tajkuni, klestenje penzij in sociale (če bo Šuško financminister).
Nobeden pa ne bo olajšal pogojev za gospodarjenje, ker bi to začasno morda sklestilo proračunske prilive. Pa saj jih briga samo rezultat do naslednjih volitev.
Zlovenija is one seriously fuckedup country.
Razen če se ni Jajo iz prejšnjega mandata kaj naučil.
V kar pa žal ne verjamem.

Zgodovina sprememb…

Massacra ::

Pa Jajo je bil obsojen! Matoz z ustavno pritžbo ne more uspeti (itak je nesposoben). Kako Jajo sploh še šteje? Najbrž niti kandidirati ne more!!!
««
8 / 58
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Cerar ni več predsednik vlade! (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
22844855 (38096) Jupito
»

EU volitve 2014 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Problemi človeštva
32572908 (66302) nevone

Več podobnih tem