Forum » Problemi človeštva » Nove stranke 2014
Nove stranke 2014
Temo vidijo: vsi
Gregor P ::
V 24 urah kar 5 novih strani foruma Se že vnaprej opravičujem, če mi ne bo uspelo prebrati vsega No, pa začnimo
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
dronyx ::
Citat iz twiiterja nekega Razumnika (@TaDesni):
"Danes sem pričakoval razum volilcev, pa so se raje odločili za podporo povojnim pobojem in montiranim političnim procesom."
To globoko misel je "retwitted" tudi vidna predstavnica SDS @AlenkaJerajSDS!
"Danes sem pričakoval razum volilcev, pa so se raje odločili za podporo povojnim pobojem in montiranim političnim procesom."
To globoko misel je "retwitted" tudi vidna predstavnica SDS @AlenkaJerajSDS!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
Vitez ::
SMC je pač bivši LDS oz bivša Pozitivna Slovenija, gre za isto zadevo, ni treba delati znanosti iz zmage kao novih obrazov.
Utk ::
Vse ta pretežno nepotrebno delovna mesta pa je odprla politika, da lahko tudi na takšen način žanje uspehe na volitvah in zaposli celo kopico strankarskih kadrov. Ob tem je seveda zanimivo, da so zmagovalci iz drugega tabora vse te nameščene kadre pustili na miru (fair play?), samo sistematizirali nova, dobro plačan delovna mesta za svoje. Ampak tega je vse skupaj par tisoč delovnih mest in samo s tem se države ne bo dalo rešiti. Jasno, ni pa to zanemarljivo, sploh ker je to povsem stran vržen denar.
Ja, noben politik v resnici nima interesa tega čistit, ker mu to ne prinaša glasov, ampak same probleme...takoj bo na tedniku kako je minister proti knjigi, proti kulturi, zdravju, lokalni samoupravi, mladim, starim in proti vremenu. Zakaj bi se torej kdo sploh trudil? Še manj mi je pa jasno zakaj bi volil nekoga, ki tega niti ne priznava kot problem? Kandidat za župana, ki bi nastopil proti temu, pa itak ne bi imel niti teoretičnih šans, ker bi vsi samo kričali kako on hoče ukinit 3 delovna mesta v občini, čeprav ni čisto nobene koristi od njih.
s6c-gEL ::
dronyx
Bolnikov jim ne manjka:
https://twitter.com/TanjaJenko
https://twitter.com/ZCernac
Erlah:
http://med.over.net/forum5/read.php?151...
https://twitter.com/SebastjanErlah
http://erlah.net/
Skrajneža so nagnali iz radia Ognjišče in ga z odprtimi rokami sprejeli k janševiki, kjer sedaj doživlja svoje izbruhe.
Bolnikov jim ne manjka:
https://twitter.com/TanjaJenko
https://twitter.com/ZCernac
Erlah:
http://med.over.net/forum5/read.php?151...
https://twitter.com/SebastjanErlah
http://erlah.net/
Skrajneža so nagnali iz radia Ognjišče in ga z odprtimi rokami sprejeli k janševiki, kjer sedaj doživlja svoje izbruhe.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: s6c-gEL ()
Matako ::
Samo zdaj pa počasi tudi za mano prihaja... pa kaj bomo zdaj brez Jaja? Nad kom se bomo zgražali? Kako se bomo sploh še kregali? Ok saj se še vedno, a nekako.. ne bo več to. Kot ko se kaki giki prepirajo o njim velepomembni specifiki ostali pa samo un "bežimooooo" pogled...
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()
jype ::
Vitez> SMC je pač bivši LDS oz bivša Pozitivna Slovenija, gre za isto zadevo, ni treba delati znanosti iz zmage kao novih obrazov.
Drži. Politična opcija, ki nas je spravila v EU, evroobmočje in NATO, nam bo zdaj dala še mir, da si sami pomagamo iz krize. Pričakovano.
Konzervativci bodo sicer bentili, skrajni levičarji bodo težili, da je Cerar kristjan in podobne nebuloze, ampak Cerar je pravnik, ki razume pravo in ne bo počel neumnosti, pa ne bo se kregal z drugorazredneži glede partizanov in domobrancev, ampak bo spravil skupaj koalicijo, ki bo izvedla reforme, s katerimi se bo hočeš nočeš morala strinjati tudi EU (to se pravi Nemčija).
Glede na to, da nam že zdaj ne gre preveč slabo, se lahko nadejamo samo še boljšega, hvala bogu je pa Cerar očitno precej liberalen - prodal bo vse, razen strateških infrastrukturnih podjetij in morda tudi te, če se bo izkazalo, da druge poti ni.
Drži. Politična opcija, ki nas je spravila v EU, evroobmočje in NATO, nam bo zdaj dala še mir, da si sami pomagamo iz krize. Pričakovano.
Konzervativci bodo sicer bentili, skrajni levičarji bodo težili, da je Cerar kristjan in podobne nebuloze, ampak Cerar je pravnik, ki razume pravo in ne bo počel neumnosti, pa ne bo se kregal z drugorazredneži glede partizanov in domobrancev, ampak bo spravil skupaj koalicijo, ki bo izvedla reforme, s katerimi se bo hočeš nočeš morala strinjati tudi EU (to se pravi Nemčija).
Glede na to, da nam že zdaj ne gre preveč slabo, se lahko nadejamo samo še boljšega, hvala bogu je pa Cerar očitno precej liberalen - prodal bo vse, razen strateških infrastrukturnih podjetij in morda tudi te, če se bo izkazalo, da druge poti ni.
nokkj ::
nokkj> Kako veste, da je kristjan? Ali je kje rekel kaj takega na kakšnem soočenju?
Kristjan je, ampak to je nepomembno, ker je tudi pravnik, ki zelo dobro razume, da z ustavo zagotovljena enakopravnost ne more biti podrejena nikogaršnji veri, osebnemu prepričanju ali čemerkoli drugemu.
Kristjan je, ampak to je nepomembno, ker je tudi pravnik, ki zelo dobro razume, da z ustavo zagotovljena enakopravnost ne more biti podrejena nikogaršnji veri, osebnemu prepričanju ali čemerkoli drugemu.
Smrekar1 ::
Mene zanima kaj so "strateška infrastrukturna podjetja". Če to pomeni avtoceste, železnice, elektrarne in tako dalje je to v redu, ampak znajo zraven zapakirat še kak Telekom, pa Petrol ipd. Oboji imajo infrastrukturo, ki bi ji lahko rekli "strateška".
Smrekar1> Mene zanima kaj so "strateška infrastrukturna podjetja".
Telekom, elektrarne, vodni viri, nacionalni parki... Vse tisto, kar razvite države urejajo s koncesijami in ne prodajo. Telekom se sicer strinjam, da ne bi smel biti del tega paketa glede na naš trg, ampak jebiga, če je to najslabše, kar smo od Cerarja dobili, je super.
Tr0n> Kaj za pirate pa ni noben volo? :)
Ne, ker niso resni.
Telekom, elektrarne, vodni viri, nacionalni parki... Vse tisto, kar razvite države urejajo s koncesijami in ne prodajo. Telekom se sicer strinjam, da ne bi smel biti del tega paketa glede na naš trg, ampak jebiga, če je to najslabše, kar smo od Cerarja dobili, je super.
Tr0n> Kaj za pirate pa ni noben volo? :)
Ne, ker niso resni.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
vostok_1 ::
Jaz predvsem od koalicije pričakujem to...bodisi reši slovenijo, bodisi jo požge do zadnje bilke. Najmanj kar želim je, da se nadaljuje s statusom quo.
Upam, da bodo čimprej spoznal. Če se ne bo podjetništvo spodbujalo in trg razvil, bo vsega konec. V tem primer želim le, da bo dovolj babyboom generacije še žive in da vidijo kako pizdarijo so naredili.
In ja jype. Vsi statistični kazalci kažejo, da so millenials izgubljena generacija in ne zgolj v Sloveniji.
Pa prosim ne mi sedaj s tem kako vsak sposoben ima službo. Seveda, ampak either financiraj sam teh ostalih 80% ali jih postreli.
Upam, da bodo čimprej spoznal. Če se ne bo podjetništvo spodbujalo in trg razvil, bo vsega konec. V tem primer želim le, da bo dovolj babyboom generacije še žive in da vidijo kako pizdarijo so naredili.
In ja jype. Vsi statistični kazalci kažejo, da so millenials izgubljena generacija in ne zgolj v Sloveniji.
Pa prosim ne mi sedaj s tem kako vsak sposoben ima službo. Seveda, ampak either financiraj sam teh ostalih 80% ali jih postreli.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vostok_1 ()
vostok_1> reši slovenijo,
Ne. To moraš storiti sam. Politiki, vlada in tramvajkomanda nimajo kaj reševat države.
vostok_1> In ja jype. Vsi statistični kazalci kažejo, da so millenials izgubljena generacija in ne zgolj v Sloveniji.
Ja, naj nehajo idlat, ane.
vostok_1> Pa prosim ne mi sedaj s tem kako vsak sposoben ima službo. Seveda, ampak either financiraj sam teh ostalih 80% ali jih postreli.
Zakaj ravno jaz? Ti jih financiraj!
Ne. To moraš storiti sam. Politiki, vlada in tramvajkomanda nimajo kaj reševat države.
vostok_1> In ja jype. Vsi statistični kazalci kažejo, da so millenials izgubljena generacija in ne zgolj v Sloveniji.
Ja, naj nehajo idlat, ane.
vostok_1> Pa prosim ne mi sedaj s tem kako vsak sposoben ima službo. Seveda, ampak either financiraj sam teh ostalih 80% ali jih postreli.
Zakaj ravno jaz? Ti jih financiraj!
Zgodovina sprememb…
Glugy ::
Morte računat da je Cerar rekel da bo poskušal zaupanje v državo vzpostavt in da noče na vsak način rušit dela prejšnje vlade.
Rušenje dela prejšnje vlade je (bila) tema?
O_o
Ali si narobe povzel?
Delo prejšnje vlade je bilo po večini desničarsko tko da. Jz vidm pri tem namig da bo vlado najprej hotel sestavit z desnimi strankami(za to štejem tud AB), šele če pri tem ne bo kazalo uspeha bo probal z "levimi"
ohnowhy ::
Dronyx, lahko pa kdorkoli drug, ki bi želel prevzeti iniciativo, če si pri volji, lahko lepo spečeš kakšne lepe pitice in palčke, z možnostjo primerjav po kvartalih vse tja do, ehmm, 2004, v grobem celu do 2000, za do 1991 pa bom zelo vesel, da me obtožiš funkcionalne nepismenosti in navedeš direkten link :)
http://www.ajpes.si/Statistike/Place_ja...
http://www.stat.si/novica_prikazi.aspx?...
http://www.ajpes.si/Statistike/Place_ja...
http://www.stat.si/novica_prikazi.aspx?...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ohnowhy ()
Težava je po mojem v tem, da ne samo, da mislimo, da nas mora država rešiti... ampak tudi država misli, da jo moramo mi. Saj eno ali drugo bi še šlo.
/\/\.K.
hendriks ::
s6c-gEL ::
3 področja, ki so sama sebi namen.Celih 15 let smo zdržali brez Beograda, pardon Bruslja.
Ja, najprej so vse skupaj zafurali, sedaj bodo pa reševali in rešili.Bojda.
Črnec, prosim.
jype>Ne. To moraš storiti sam. Politiki, vlada in tramvajkomanda nimajo kaj reševat države.
Če strojevodja slabo upravlja z vlakom, se lahk še zaleti kam.
jype>Ja, naj nehajo idlat, ane.
Veliko jih ne, a vseeno nimajo priložnosti.
Elon Musk je v enem trenutku sestavljal dele za Falcona v svoji garaži. Pri nas bi pršla inšpekcija, ti dala 10k€ kazni ter uničila vse ambicije.
Programerji še nekako imate free ride, ker inšpektorji kaj več kot vpalit in ugasnit PC običajno ne vedo.
jype>Zakaj ravno jaz? Ti jih financiraj!
Jaz bi jim, dal malo pravnega prostora za dihat in pomagal z dejansko delujočimi zaposlitvenimi mehanizmi.
Če strojevodja slabo upravlja z vlakom, se lahk še zaleti kam.
jype>Ja, naj nehajo idlat, ane.
Veliko jih ne, a vseeno nimajo priložnosti.
Elon Musk je v enem trenutku sestavljal dele za Falcona v svoji garaži. Pri nas bi pršla inšpekcija, ti dala 10k€ kazni ter uničila vse ambicije.
Programerji še nekako imate free ride, ker inšpektorji kaj več kot vpalit in ugasnit PC običajno ne vedo.
jype>Zakaj ravno jaz? Ti jih financiraj!
Jaz bi jim, dal malo pravnega prostora za dihat in pomagal z dejansko delujočimi zaposlitvenimi mehanizmi.
PrihajaNodi> Zakaj pa jih ne bi postrelili?
Nimam s čim.
vostok_1> Jaz bi jim, dal malo pravnega prostora za dihat in pomagal z dejansko delujočimi zaposlitvenimi mehanizmi.
Dejansko delujoče zaposlitvene mehanizme že imamo. So sicer štorasti, a delujejo. To se vse lahko uredi in ni življenskega pomena za nikogar, dokler imamo javno zdravstvo in šolstvo.
vostok_1> Veliko jih ne, a vseeno nimajo priložnosti.
To je res izključno v primeru, da se samoomejujejo na rodni kraj ali kaj podobno absurdnega. Zdaj smo del EU in EU je naš trg, tudi trg dela.
Nimam s čim.
vostok_1> Jaz bi jim, dal malo pravnega prostora za dihat in pomagal z dejansko delujočimi zaposlitvenimi mehanizmi.
Dejansko delujoče zaposlitvene mehanizme že imamo. So sicer štorasti, a delujejo. To se vse lahko uredi in ni življenskega pomena za nikogar, dokler imamo javno zdravstvo in šolstvo.
vostok_1> Veliko jih ne, a vseeno nimajo priložnosti.
To je res izključno v primeru, da se samoomejujejo na rodni kraj ali kaj podobno absurdnega. Zdaj smo del EU in EU je naš trg, tudi trg dela.
ZaphodBB ::
Bullshit.
Prvič Elonova garaža ni enaka moji garaži.
Drugič, Elon ni nikdar sestavljal delov za Falcona v svoji garaži.
Tretjič, garantiram ti da bi se tudi v kaliforniji našlo kup inšpektorjev in ga oglobilo za kup stvari, ampak je dečko to vzel v zakup. Kazni v kaliforniji so kvečjemu višje kot pri nas.
link_up> jype ... kaj pa ti jes? Kaj bo Nemcija hoces/noces mogla sprejeti?
Verjetno si razumel ravno obratno, kot je bilo mišljeno: Dokler smo v EU, nimamo popolnoma prostih rok.
Verjetno si razumel ravno obratno, kot je bilo mišljeno: Dokler smo v EU, nimamo popolnoma prostih rok.
MrStein ::
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
arnecan1 ::
nokkj> Kako veste, da je kristjan? Ali je kje rekel kaj takega na kakšnem soočenju?
Samo ne vem, če bo Cerar imel čas, da bo speljal vse reforme. Nekateri mu že napovedujejo, da bo šel rakom žvižgat.
https://slo-tech.com/forum/t264719/p448...
Okapi ::
Čisto nobene prave škode ne bi bilo, če bi SŠ in OŠ ostale take kot so bile v zgodnjih devetdesetih, vkl. osemletka. Ker od eksperimentov kaj koristnega ni bilo, povečalo pa se je število balasta od oprijemljivh stvari (publikacije) do postopkov.Saj si hotel reči v začetku sedemdesetih, ne? Leta 1970 so ukinili sobotni pouk, ker je bila imho zadnja koristna reforma.
O.
Da je nepomembno je res, ampak ni kristjan. Ločen, pa s "partnerko" živi na koruzi.
dronyx ::
Levičarka v akciji. Groza, če bi ji uspelo izklopiti električno napeljavo ravno med mitingom resnice na Prešernovem trgu in bi bili tako prikrajšani za dnevno dozo resnice in demokracije. Komiji (rdeči kmeri, vietkongovci, charliji...) očitno za diverzantske akcije sedaj novačijo praktično otroke.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
Da je nepomembno je res, ampak ni kristjan. Ločen, pa s "partnerko" živi na koruzi.Ni fundamentalist, kar pa ne pomeni, da ni kristjan. Je sam ob eni priliki v predvolilni kampanji povedal, da je veren. Ali je hotel s tem samo nabirati glasove, in kako to vpliva na njegovo delovanje, bomo pa šele videli.
O.
Bullshit.
Prvič Elonova garaža ni enaka moji garaži.
Drugič, Elon ni nikdar sestavljal delov za Falcona v svoji garaži.
Tretjič, garantiram ti da bi se tudi v kaliforniji našlo kup inšpektorjev in ga oglobilo za kup stvari, ampak je dečko to vzel v zakup. Kazni v kaliforniji so kvečjemu višje kot pri nas.
Nisem sicer 100% prepričan ali je šlo za Space X dele ali od Tesle, ampak na intervjuju je rekel, da so morali nekaj stvari delati v njegovi garaži, ker ni bilo prostora na objektu oz. neki v tem stilu.
Zagotovo so tudi tam inšpekcije, ampak se it tam startupa je mnogo lažje. Da ne rečemo recimo primer Soylenta. Tip je v neki razpadajoči fabriki začel delat živila. V tem primeru morda bi celo koristila kaka inšpekcija, ampak kot kupec je treba biti pozoren na te zadeve...če si pač hočeš dobro.
Sam akrapovič je najvrjetneje delal kaj na črno v svoji garaži, dokler si ni nabral dovolj za se it posla po regelcih.
Kar je zame totalno legitimno. Taka bi tudi morala biti zakonodaja. Vsem bi treba dati mir na začetku oz. glede na to koliko prinaša notri. Od Cerarja pa take politike niti slučajno ne pričakujem.
Ni fundamentalist, kar pa ne pomeni, da ni kristjan. Je sam ob eni priliki v predvolilni kampanji povedal, da je veren. Ali je hotel s tem samo nabirati glasove, in kako to vpliva na njegovo delovanje, bomo pa šele videli.
O.
Ja veren je, kristjan pa ni. Po moje kaka varianta novih ver, new ager, neo-vedanta, ali kaj podobnega.
Ni fundamentalist, kar pa ne pomeni, da ni kristjan. Je sam ob eni priliki v predvolilni kampanji povedal, da je veren. Ali je hotel s tem samo nabirati glasove, in kako to vpliva na njegovo delovanje, bomo pa šele videli.
O.
Ja veren je, kristjan pa ni. Po moje kaka varianta novih ver, new ager, neo-vedanta, ali kaj podobnega.
Kolkr se jaz spomnem je bilo rečeno kristjan.
Sam da ni scientolog.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vostok_1 ()
Kolkr se jaz spomnem je bilo rečeno kristjan.
Sam da ni scientolog.
Ja, to bi rad videl, od kod vam vir za trditve, da je kristjan.
Moj vtis je bil iz enega intervjuja še pred začetkom volilne kampanje, ko se je k temu pripravljalo, govoril je o nekakšnem "univerzalnem zakonu akcije in reakcije" in podobne stvari... Samo zdaj ne najdem.
PaX_MaN ::
Levičarka v akciji.
Haha, kako se obrne nazaj pa si reče "aha, snema me, gremo v akcijo!".
Pa seveda, zakaj bi šel snemat nekoga, ki si čevlje zavezuje???
Očitno le zato, ker je vedel kaj bo storila, če je pa vedel, je bil pa zraven.
Od tu naprej je sklep jasen: SDSova podtaknjenca za diskreditacijo nasprotnikov.
Že ničkolikokrat videno.
Nisem sicer 100% prepričan ali je šlo za Space X dele ali od Tesle, ampak na intervjuju je rekel, da so morali nekaj stvari delati v njegovi garaži, ker ni bilo prostora na objektu oz. neki v tem stilu.
Zagotovo so tudi tam inšpekcije, ampak se it tam startupa je mnogo lažje. Da ne rečemo recimo primer Soylenta. Tip je v neki razpadajoči fabriki začel delat živila. V tem primeru morda bi celo koristila kaka inšpekcija, ampak kot kupec je treba biti pozoren na te zadeve...če si pač hočeš dobro.
Sam akrapovič je najvrjetneje delal kaj na črno v svoji garaži, dokler si ni nabral dovolj za se it posla po regelcih.
Kar je zame totalno legitimno. Taka bi tudi morala biti zakonodaja.
Tega ti naša zakonodaja že zdaj ne prepoveduje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PaX_MaN ()
Moj vtis je bil iz enega intervjuja še pred začetkom volilne kampanje, ko se je k temu pripravljalo, govoril je o nekakšnem "univerzalnem zakonu akcije in reakcije" in podobne stvari... Samo zdaj ne najdem.
Tule je. Naložil je za eno prikolico newagerskih pravljic.
Ampak o sami veri je bilo menda govora nekje druge.
Ne drezajte. Voliko volilcev bo zahtevalo razveljavitev voilitev, če bodo zvedeli, da so volili ped.. kristijana!
Pustimo stat.
Pustimo stat.
/\/\.K.
drvo ::
No in tudi če bi bil kristjan? To je popolnoma nerelevantno. Saj za enkrat še ni prepovedano, ali?
Po mojem mnenju so pri njem pomembnejše druge hibe, npr. to, da se do sedaj še ni izjasnil kaj pravzaprav je njegov program in je ob vprašanjih tega tipa zavil svoje odgovore v moralistično meglo.
Po mojem mnenju so pri njem pomembnejše druge hibe, npr. to, da se do sedaj še ni izjasnil kaj pravzaprav je njegov program in je ob vprašanjih tega tipa zavil svoje odgovore v moralistično meglo.
No in tudi če bi bil kristjan? To je popolnoma nerelevantno. Saj za enkrat še ni prepovedano, ali?
Ti nisi dobil obvestila, da imajo verniki nižji IQ, težnje po spolnem občevanju z otroci, pobijanju nedolžnih mimoidočih in na sploh želijo omejevat vse okrog sebe.
Edit:
Da povzročanje hrupa, kadar pošteni ljudje počivajo niti ne omenjam.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ZaphodBB ()
Mene precej bolj kot to, da je veren kristjan (če je), moti, da očitno res misli, da ni naključij in ima vse nek namen. To je popolnoma neznanstveno, pa tudi z zdravo pametjo je skregano. Pa tisto nakladanje o "karmi" (sve se vrača, sve se plača) je tudi za bohpomagi.
O.
O.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Okapi ()
reader ::
Mene precej bolj kot to, da je veren kristjan (če je), moti, da očitno res misli, da ni naključij in ima vse nek namen. To je popolnoma neznanstveno, pa tudi z zdravo pametjo je skregano. Pa tisto nakladanje o "karmi" (sve se vrača, sve se plača) je tudi za bohpomagi.
Škode od tega ne bo, PRu pa Drnovšek efekt tudi precej nuca.
Kakorkoli, glede na njegove kadre se mi zdi, da smo izvolili mačka v žaklju, nisem pa prepričan, da ni bil Miro res skoraj najmanj slaba od slabih možnosti. Želim mu čimbolj uspešno vladanje, kaj pa drugega.
Upov vanj ne polagam prav nobenih, tistim optimistom, ki pa jih, pa želim da cena vazelina v prihodnosti pade...
Tody ::
Če nekdo vrjame v Boga je vse Ok, če pa nekdo vrjame to da se vse zgodi z razlogom in da ma vse nek svoj + in - je pa skregano z znanstveno logiko :) Ego trip too much?
Slovenija je pa v kurcu zarad takih kot je READER in podobni, vse napizdit vse kritizirat, vsi bodo vse nategnil gremo delat zalogo vazelina namesto da bi poskrbel da ne pride sploh do tega da ti kdo kaj tlači v rit.
Slovenija je pa v kurcu zarad takih kot je READER in podobni, vse napizdit vse kritizirat, vsi bodo vse nategnil gremo delat zalogo vazelina namesto da bi poskrbel da ne pride sploh do tega da ti kdo kaj tlači v rit.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tody ()
Vprašanje determinizma je nekaj s čemer se povsem še vedno ukvarjajo povsem resni znanstveniki. In ni jasnega odgovora, se pravi da Okapi tukaj preide v območje vere.
ZaphodBB> Vprašanje determinizma je nekaj s čemer se povsem še vedno ukvarjajo povsem resni znanstveniki. In ni jasnega odgovora, se pravi da Okapi tukaj preide v območje vere.
To seveda ni res niti približno.
Je res, da so verniki bolj zabiti kot ateisti, ampak le v povprečju. Komot je Cerar pameten, če je veren pa pač mal halucinira, to ni nič takšnega, dokler na podlagi teh halucinacij ne sprejema zakonov o tem, kako morajo drugi živet.
Je res, da so verniki bolj zabiti kot ateisti, ampak le v povprečju. Komot je Cerar pameten, če je veren pa pač mal halucinira, to ni nič takšnega, dokler na podlagi teh halucinacij ne sprejema zakonov o tem, kako morajo drugi živet.
Zgodovina sprememb…
reader ::
Precej pomembnosti daješ moji malenkosti. No, sej, boš pojedel malce žgancev, dal skozi še ene 5 volitev, pa boš morda razumel čemu skepsa...
ZaphodBB> Vprašanje determinizma je nekaj s čemer se povsem še vedno ukvarjajo povsem resni znanstveniki. In ni jasnega odgovora, se pravi da Okapi tukaj preide v območje vere.
Ahh jype, you know nothing.
http://plato.stanford.edu/entries/deter...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cerar ni več predsednik vlade! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 45680 (38921) | Jupito |
» | EU volitve 2014 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Problemi človeštva | 73977 (67371) | nevone |