Forum » Operacijski sistemi » Odštevanje in izklop pc
Odštevanje in izklop pc
clip ::
Na Xp se mi pojavi sledeča napaka Services and Controller app je naletel na težavo in se mora zapreti.
Nato začne odštevati in pc se restarta.Viruse sem pregledal in jih ni. Kaj bi lahko bilo ?
Hvala
Nato začne odštevati in pc se restarta.Viruse sem pregledal in jih ni. Kaj bi lahko bilo ?
Hvala
Pozdrav od Clipa
Duhec ::
Start/Run in vpiši:
msconfig
odpri zavihek zagon, odstrani vse kljukice, shrani, restartaj in test.
Če je ok potem te heca ena od vrstic, ki si jo predtem izklopil. Jo boš moral najti, da jih postopoma vklapljaš.
Če msconfig (ali task manager s ctrl+alt+del) ne odpre imaš spyware zajedalca. Že nisi dobro pregledal.
msconfig
Če je ok potem te heca ena od vrstic, ki si jo predtem izklopil. Jo boš moral najti, da jih postopoma vklapljaš.
Če msconfig (ali task manager s ctrl+alt+del) ne odpre imaš spyware zajedalca. Že nisi dobro pregledal.
http://blackbird.si/
clip ::
Start/Run in vpiši:
msconfig
hvala bom poskusil.
lp
Pozdrav od Clipa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ventilatorji se ne ugasnejo (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 10850 (9441) | inbox |
» | napaka pri nalaganju straniOddelek: Pomoč in nasveti | 2028 (1256) | jedateruk |
» | izklop Wi-fi adapterjaOddelek: Omrežja in internet | 1127 (944) | 95ka |
» | Neznana težavaOddelek: Programska oprema | 904 (655) | DrAsh |
» | Explorer dela, ostali brskalniki neOddelek: Pomoč in nasveti | 1794 (1601) | Duhec |