Forum » Omrežja in internet » utorrent 3.1.3.
utorrent 3.1.3.
phocevar ::
hej :)
imam manjšo težavo, ko hočem s partisa downloadad kak film, mi ga program sicer normalno prenese in shrani v prenose, me pa moti, ker mi utorrent ne prikaže, kaj prenašam ter koliko mi še manjka. do danes je delal normalno, tako da sem ziher kako blond napako naredila. a bit of help, plis???
imam manjšo težavo, ko hočem s partisa downloadad kak film, mi ga program sicer normalno prenese in shrani v prenose, me pa moti, ker mi utorrent ne prikaže, kaj prenašam ter koliko mi še manjka. do danes je delal normalno, tako da sem ziher kako blond napako naredila. a bit of help, plis???
gddr85 ::
naredi print screen, da vidmo kaj gledaš...mogoče moraš samo spodaj izbrat ko imaš peers, info files itd.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gddr85 ()
Sami ::
Desni klik na vrstico nad prvim torrentom na listi in si obkljukaj kaj želiš, da se prikaže.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
BorutK-73 ::
hmm. "F5" mogoče.
Veliko folka pritiska F5 z mislijo da bo naredilo "refresh" programa. F5 ti skrije spodnje okno kjer so podatki o fajlu, hitrosti itd..
Veliko folka pritiska F5 z mislijo da bo naredilo "refresh" programa. F5 ti skrije spodnje okno kjer so podatki o fajlu, hitrosti itd..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutK-73 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Asterisk VoIP - izkušnje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 17484 (3131) | webbacklink |
» | wifi yagi antenaOddelek: Omrežja in internet | 1346 (1188) | JanezBlond |
» | narobe prikaz internet straniOddelek: Omrežja in internet | 569 (487) | mazid |
» | Award BIOSOddelek: Strojna oprema | 2575 (2026) | Riff |
» | XP->Vista izboljšave in popravki (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6487 (3398) | MrStein |