Forum » Programska oprema » Skriti oz. spremeniti IP računalnika
Skriti oz. spremeniti IP računalnika
Storm ::
Ola, imam željo po tem, da bi svoj IP, ki so mi ga dodelili na Amisu skril pred drugimi Internetovci. Na Amisu so mi sicer zatrdili, da nimam stalnega IP-ja, vendar sem doslej imel še vedno en in isti IP naslov, po katerem sem prepoznaven povsod. Ali obstaja kak program ali način, ki bi mi omogočil mojo zasebnost, da ne bi admin strani vedel, da sem obiskovalec njegove spletne strani prav jaz???
root987 ::
Da se...z proxy. Samo kolker jaz vem so proxy-i ilegalni v nekaterih državah. Poglej malo po internetu in opazuj. Jaz nisem nikdar uporabil nobenega proxy-a, tako da tam ti pa ne morm pomagat...
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Predator ::
odsrfi sem pa si preberi tale guide
če te zanima kater ip maš oz če ti proxy dela pa odsrfi na
www.whatismyip.com
uporaba proxijev ni prepovedana, razen če gre za zlorabo v razne namene, tudi večina isp-jev ponuja proxy-je svojim uporabnikom, je pa res da zna stvar včasih mal problemov povzročat ( predvsem s cookiji v strani kamor se želiš loginat al pa če sme bit slučajno kje samo en account na ip kot naprimer kakšne online browserske igrice )
če te zanima kater ip maš oz če ti proxy dela pa odsrfi na
www.whatismyip.com
uporaba proxijev ni prepovedana, razen če gre za zlorabo v razne namene, tudi večina isp-jev ponuja proxy-je svojim uporabnikom, je pa res da zna stvar včasih mal problemov povzročat ( predvsem s cookiji v strani kamor se želiš loginat al pa če sme bit slučajno kje samo en account na ip kot naprimer kakšne online browserske igrice )
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amis TV komunikator za usmerjevalnikom (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 13640 (9308) | Master_Yoda |
» | Več IP naslovovOddelek: Omrežja in internet | 7014 (6028) | Bakunin |
» | YouTube počasenOddelek: Omrežja in internet | 6716 (5607) | Xserces |
» | Siol Youtube capping (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 13202 (8993) | Pesimist |
» | Pomoč pri VoiP port 5060Oddelek: Omrežja in internet | 1073 (958) | PaJo |