Forum » Šola » Fiš(fakulteta za informacijske študije)
Fiš(fakulteta za informacijske študije)
Quantum ::
Zanima me vaše mnenje glede omenjenega študija? Zanima me glede zaposljivosti, zahtevnosti...Študirat bi šel izredno.
Hvala!
Hvala!
- spremenil: Quantum ()
webmojsterrr ::
Evo, iščem na google in pridem na to stran ;) Tudi mene zanima ta študij in prav tako bi šel študirati izredno. Lahko kdo pove kaj več o tem študiju? Kakšno je vzdušje na fakulteti, kakšna je zahtevnost, kdaj so predavanja, kakšne so možnosti za zaposlitev? Kakršnakoli mnenja in informacije so dobrodošle (tako od redno vpisanih študentov kot izredno). Bi šel pa veliko raje na univerzitetni študij samo mislim, da pod izredno to sploh ni možno? Hvala vsem za odgovore.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: webmojsterrr ()
afna ::
vzdušje na fakulteti je fantastično, rees. Gre za mal manjšo fakulteto na kateri se med seboj usi poznamo, tko da je res zakon. Profesorji, asistenti in vsi ostali so rees prave legende, da se use lepo zment tko da je res faajn. Za izredne študente je lepo poskrbljeno, vse vaje in predavanja so popoldne po 4 uri, seveda se pa da ment tudi da hodiš dopoldne če lahko, kakor sm že rekla, so ljudje res normalni, tko da se da marsi kaj zment. :D amm ne, že se vpišeš izredno se na univerzitetni študij ne moreš vpisat ampak se lahko samo na visokošolskega..
Maal pozno, ampak useen upam vam bo pršlo kej prou..;)
Maal pozno, ampak useen upam vam bo pršlo kej prou..;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Študent naj bo ali Kako in kam na fakulteto!!! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Šola | 368851 (31043) | nejc_nejc |
» | Izredni študij na fakulteti za računalništvo in informatikoOddelek: Šola | 12998 (3361) | falconnn |
» | Ukinitev splošne mature v srednjih šolah?Oddelek: Šola | 10864 (9847) | Phantomeye |
» | Se splača iti študirati (izredno) družboslovno informatiko?Oddelek: Šola | 3329 (2623) | krho |
» | srednja in visoka šola?!Oddelek: Šola | 4864 (4079) | jizzer |