Forum » Programska oprema » Izklop wirelessa - HP ProBook 4740s
Izklop wirelessa - HP ProBook 4740s
racunalnicar ::
Pozdravljeni,
imam omenjenega prenosnika, s katerim sem v večini zadovoljen. Na prenosniku je gumb za izklop wireless povezave, katerega uporabim, če se na firmi povežem s kablom in tako onemogočim, da sem povezan na več omrežji... Vedno, kadar pritisnem na gumb, se na računalniku pojavi BlueScreen in le ta crkne. Ob nakupu sem instaliral vse driverje, zato res nimam pojma, kaj bi bilo narobe. Če mi lahko kdo pomaga, bom izjemno hvaležen pomoči!
Zadnje čase računalnik postaja tudi zelo vroč. Ima HP mogoče kakšno orodje, ki "programsko" preprečuje pregrevanje (zna upravljati s komponentami...)? Kateri program mi priporočate za spremljanje temperatur?
Hvala, pa lep praznik vsem!
imam omenjenega prenosnika, s katerim sem v večini zadovoljen. Na prenosniku je gumb za izklop wireless povezave, katerega uporabim, če se na firmi povežem s kablom in tako onemogočim, da sem povezan na več omrežji... Vedno, kadar pritisnem na gumb, se na računalniku pojavi BlueScreen in le ta crkne. Ob nakupu sem instaliral vse driverje, zato res nimam pojma, kaj bi bilo narobe. Če mi lahko kdo pomaga, bom izjemno hvaležen pomoči!
Zadnje čase računalnik postaja tudi zelo vroč. Ima HP mogoče kakšno orodje, ki "programsko" preprečuje pregrevanje (zna upravljati s komponentami...)? Kateri program mi priporočate za spremljanje temperatur?
Hvala, pa lep praznik vsem!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lenovo ideapad 110 gonilnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 1919 (1598) | mtosev |
» | Popravilo matične ploščeOddelek: Pomoč in nasveti | 4814 (3752) | solatko |
» | Žična ali brezžična miška za prenosnik?Oddelek: Kaj kupiti | 22261 (18457) | mancini |
» | MSI vrača TurboOddelek: Novice / Grafične kartice | 4732 (2670) | Pyr0Beast |
» | program Girder - dejte mi prossim pomagatOddelek: Programska oprema | 1833 (1362) | maticm |