Forum » Loža » pik nečesa
pik nečesa
GitaBri ::
Pred enim tednom, ko sem spal me je pičil en šit... Nevem čist kaj je blo, lohk da pajk, komar pa nevem če bi lohk bil. No in čez dan se mi je naredil tak rumen mehur velik 1x1,5 cm, ki pa sem ga počil. Naslednji dan sem si še odstranil tisto odmrlo kožo in razkužil s šnopsom tk da je peklo ko prasica in me še mal bolel čez dan. No in zdej se mi je na tem področju nardila še taka hrasta, ko da sm si z motorko 1 cm mesa stran odrezu in mam rdečico okol rane pa me skrbi, da se bo kej zagnojil če se ni že. In js res nimam cajta za kašn resn šit k morm čez 2 tedna u španijo in kje mislm it zdrav. Pa bi kdo vedu, kaj me je pičl, da iztrebm to stvar
shadeX ::
klop bi ostal gor..
edit: Sicer pa se pridružujem komentarju @mzakelj-a. Obišči zdravnika. On ti bo znal povedati najbolje.
edit: Sicer pa se pridružujem komentarju @mzakelj-a. Obišči zdravnika. On ti bo znal povedati najbolje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shadeX ()
fosil ::
Najboljš da greš k mesarju, oni imajo ustrezno znanje in orodje za reševanje tovrstnih zdravstvenih težav.
Tako je!
Meizu ::
Sicer offtopic ampak definitivno eden najbolj hilarious opisov zdravstvenega problema ever :D
NonPlusUltra ::
Marsikaj te je lahko pičilo. Ne vem pa, kaj te je pičilo, da si se šel masakrirat na tak način.
Pojdi do prve lekarne in vprašaj za antibiotično mazilo, žganje zlivaj kam drugam.
In pred odhodom v Španijo ne pozabi naročiti evropske kartice zdravstvenega zavarovanja.
Pojdi do prve lekarne in vprašaj za antibiotično mazilo, žganje zlivaj kam drugam.
In pred odhodom v Španijo ne pozabi naročiti evropske kartice zdravstvenega zavarovanja.
"For a long time now I haven't existed. I'm utterly calm.
No one distinguishes me from who I am."
Kolikor je meni znano, vsaj na našem koncu, marsikateri farmacevt proda Bivacyn.
Drugače pa, jaz osebno bi uporabila mazilo iz smrekove smole.
Drugače pa, jaz osebno bi uporabila mazilo iz smrekove smole.
Unknown_001 ::
Pred enim tednom, ko sem spal me je pičil en šit... Nevem čist kaj je blo, lohk da pajk, komar pa nevem če bi lohk bil. No in čez dan se mi je naredil tak rumen mehur velik 1x1,5 cm, ki pa sem ga počil. Naslednji dan sem si še odstranil tisto odmrlo kožo in razkužil s šnopsom tk da je peklo ko prasica in me še mal bolel čez dan. No in zdej se mi je na tem področju nardila še taka hrasta, ko da sm si z motorko 1 cm mesa stran odrezu in mam rdečico okol rane pa me skrbi, da se bo kej zagnojil če se ni že. In js res nimam cajta za kašn resn šit k morm čez 2 tedna u španijo in kje mislm it zdrav. Pa bi kdo vedu, kaj me je pičl, da iztrebm to stvar
Glede mehurja ne vem točno. Lahko da si pik kaj praskal in ti je uspelo kako svinjarijo notri prinest in se je zagnojilo. Načeloma če si območje sčistil in oskrbel bi moglo bit vse v redu. Jutri poročaj kako je stanje. Če bo slabše in pojdi takoj k zdravniku da rešiš zadevo takoj. V roku dveh tednov se da tole poštimat. Če pa sumiš kako golazen pa lepo sobo z močnim PIPSom ali RAIDom zaplini za par ur in jo zapri. Pol jo pa še za pol ure ali uro pošteno prezrači.
Ps. A greš to na maturantski izlet ? (Loret de mar?) Če je to to se mogoče še kje srečamo
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Unknown_001 ()
Naj reče, da je za psa. :-)
Ali pa naj gre v lekarno pri polikliniki. Vodja farmacevtov ravno te lekarne, Slavica Fras, mag. farm., je pred pol leta (na sodišču, če prav razumem) trdila drugače, 5. odstavek:
http://www.siol.net/novice/crna_kronika...
Jaz sem dobila Bivacyn v lekarni, preventivno in brez recepta, pred par leti, pred potovanjem v Afriko.
Ali pa naj gre v lekarno pri polikliniki. Vodja farmacevtov ravno te lekarne, Slavica Fras, mag. farm., je pred pol leta (na sodišču, če prav razumem) trdila drugače, 5. odstavek:
http://www.siol.net/novice/crna_kronika...
Jaz sem dobila Bivacyn v lekarni, preventivno in brez recepta, pred par leti, pred potovanjem v Afriko.
Drži, ne bodo ti ga dali, če nimaš recepta :P
tony1, namiguješ, da gospa laže? Dajmo jo prijaviti, da laže na sodišču. :-)
IQ42 ::
Ponoči? Stenice.So na pohodu, recimo NY jih je poln.
Raid. Pošpricaj vse v radiusu 5m okoli postelje, potem vsaj dve uri ne hodi v spalnico.
Raid. Pošpricaj vse v radiusu 5m okoli postelje, potem vsaj dve uri ne hodi v spalnico.
I have learned from my mistakes
and I am sure I can repeat them exactly.
and I am sure I can repeat them exactly.
GitaBri ::
Za enkrat je povita in grem jutri na previjanje za naprej bomo pa še vidl upam da bo use ok
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Opeku sm se z vročim oljem... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8214 (6692) | zee |
» | Kako inaktivirati strup žuželk (osa, čebela..)Oddelek: Loža | 15753 (14590) | LitralSM |
» | alergija?Oddelek: Loža | 1623 (1532) | korposlav |
» | Strupeni piki in ugrizi: prva pomočOddelek: Loža | 6341 (6036) | Alec999 |
» | Maturanski izlet: Španija in GrčijaOddelek: Loža | 2501 (2258) | Fella |