Forum » Loža » World of Sweets-naročilo
World of Sweets-naročilo
Marc` ::
Pozdravljeni,
zanima me, če bi kdo naročal kaj s spletne strani www.worldofsweets.de? Za darilo bi namreč neke sladkarije, ki jih pri nas ni, ampak se mi samemu ne splača najbolj, saj je poštnina v Slovenijo 12 €, ne glede na težo paketa. Če bi se našli 2-3je, bi bili stroški že znosnejši :) Ponujajo pa res širok spekter izdelkov, tako da če ima kdo podobno idejo, je dobrodošel. Naročalo se bo v Maribor, tako da bodite po možnosti iz Štajerske, se pa lahko po dogovoru prepošlje naprej, kar bo še vseeno ceneje :)
Lep pozdrav,
Marko
zanima me, če bi kdo naročal kaj s spletne strani www.worldofsweets.de? Za darilo bi namreč neke sladkarije, ki jih pri nas ni, ampak se mi samemu ne splača najbolj, saj je poštnina v Slovenijo 12 €, ne glede na težo paketa. Če bi se našli 2-3je, bi bili stroški že znosnejši :) Ponujajo pa res širok spekter izdelkov, tako da če ima kdo podobno idejo, je dobrodošel. Naročalo se bo v Maribor, tako da bodite po možnosti iz Štajerske, se pa lahko po dogovoru prepošlje naprej, kar bo še vseeno ceneje :)
Lep pozdrav,
Marko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zavvi naročanjeOddelek: Loža | 1333 (423) | 8Bit |
! | Skupinski nakupi iz tujine - deljenje poštnine, je kdo za? (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 408152 (74749) | Nwanko |
» | bookdepository nakupOddelek: Loža | 3040 (952) | BuDi79 |
» | ameriške sladkarijeOddelek: Loža | 3817 (1955) | [D]emon |
» | Ukraden paket iz tujineOddelek: Loža | 1703 (1236) | first_line |