Forum » Igre » Splitscreen ne dela.
Splitscreen ne dela.
Twixz ::
Govora je o igri MotoGP 13, Dirt 3, F1 2013. Vse omenjeno deluje na računalniku singleplayer super, ko pa hočem splitscreen z bratom pa ne dela.
Prvi problem ki sem ga zaznal ko sem zagnal igro je ta, da je igra zaznala 2 tipkovnici kot eno. Dobro, priklopiva Joypad s katerim igrava Fifo 13 čisto normalno. No, tega je zaznalo posebej kot Joypad ampak še vseeno, ko je treba stisniti start (ko zaženeš splitscreen zahteva igra od tebe da player 2 stisne start) ne deluje. Samo nek zvok oddaja (kot da zazna stisk tipke, ne gre pa naprej). Baje da je lahko starost joysticka kriva (je res joystick star 5+ let)..
Ima kdo kaj pojma s tem? Hvala za vsakršno pomoč.
Prvi problem ki sem ga zaznal ko sem zagnal igro je ta, da je igra zaznala 2 tipkovnici kot eno. Dobro, priklopiva Joypad s katerim igrava Fifo 13 čisto normalno. No, tega je zaznalo posebej kot Joypad ampak še vseeno, ko je treba stisniti start (ko zaženeš splitscreen zahteva igra od tebe da player 2 stisne start) ne deluje. Samo nek zvok oddaja (kot da zazna stisk tipke, ne gre pa naprej). Baje da je lahko starost joysticka kriva (je res joystick star 5+ let)..
Ima kdo kaj pojma s tem? Hvala za vsakršno pomoč.
Unknown_001 ::
Joystick nima veze. Navadno je pa splitscreen narejen tako da oba na isti tipkovnici delata, le kar imata tipkovnico na pol. Medtem ko en na WASD drugi na numerično ali puščice šopa.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nove igre za 2 igralca na 1 pc-juOddelek: Igre | 862 (724) | cajgu |
» | Kateri joystick za letalne simulacijeOddelek: Kaj kupiti | 1355 (1100) | urban99 |
» | težave z emulatorjem (commodore 64)?Oddelek: Igre | 1508 (1357) | tt1024 |
» | Kaj kupiti za igreOddelek: Kaj kupiti | 1341 (1112) | BIG_Yack |
» | Metal Gear Solid 2 za PCOddelek: Igre | 1068 (899) | Fury |