Forum » Igre » Nove igre za 2 igralca na 1 pc-ju
Nove igre za 2 igralca na 1 pc-ju
cajgu ::
ŽIVJO
Jaz bi pa rad uprašal če kdo ve za igre za 2 igralca (naenkrat). S tem ne mislim iger na spletu ampak igre ki jih naložiš na PC. In naj bojo novejše od leta 2008 naprej, vse zvrsti. Igrala naj bi jih pa s tipkovnico in gamepadom.
Jaz bi pa rad uprašal če kdo ve za igre za 2 igralca (naenkrat). S tem ne mislim iger na spletu ampak igre ki jih naložiš na PC. In naj bojo novejše od leta 2008 naprej, vse zvrsti. Igrala naj bi jih pa s tipkovnico in gamepadom.
69charger ::
Serious Sam HD serija ima splitscreen,Trackmania 2 bo imela to fukncijo
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?
Hvala vsem. Samo matonson daj mi povej katere so na tej strani offline (split screen). 69charger ali je trackmania 2 že zunaj in je split screen ali ni
69charger ::
Trackmania 2 je trenutno samo beta če prednaročiš ki na žalost še nima splitscreena. Cela verzija pa pride nekje do konca septembra.
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?
matoson samo pri Left4Death piše offline 2 igralca ko pa pritisneš pa piše da ni splitscreen
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Xbox 360 - Igre za dva igralca pred TVjem naenkrat - Kakšen dober predlog?Oddelek: Konzole | 2418 (2191) | Vesoljc |
» | Trackmania 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4759 (3008) | dottor |
» | igre za PC za 2 igralcaOddelek: Igre | 4929 (3100) | Sssaga |
» | Igre za 2 na enem PCOddelek: Igre | 1597 (1335) | detroit |
» | Obstajajo še igra za dva igralca? (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8790 (5423) | detroit |