Forum » Kaj kupiti » stari ata - prenosnik ali tablica
stari ata - prenosnik ali tablica
psipsi ::
Živjo!
Za človeka, ki je že 10 let v penziji, sicer je zadnja službena leta delal z računalnikom, bi rad nekaj kupil.
V mislih imam 17" prenosnik zaradi velikosti ekrana in verjetnih opravil, ki jih bo počel (prenos majhnega števila fotografij s fotoaparata, pisanje v wordu, brskanje po spletu, pošiljanje emailov).
Me pa vseeno zanima, ali je kakšna opcija z recimo 10" tablico in nekim wifi diskom, kamor bi lahko spravljal datoteke, ali lahko na tole kar pozabim.
Hvala in lp,
Janez
Za človeka, ki je že 10 let v penziji, sicer je zadnja službena leta delal z računalnikom, bi rad nekaj kupil.
V mislih imam 17" prenosnik zaradi velikosti ekrana in verjetnih opravil, ki jih bo počel (prenos majhnega števila fotografij s fotoaparata, pisanje v wordu, brskanje po spletu, pošiljanje emailov).
Me pa vseeno zanima, ali je kakšna opcija z recimo 10" tablico in nekim wifi diskom, kamor bi lahko spravljal datoteke, ali lahko na tole kar pozabim.
Hvala in lp,
Janez
Goran's Blog ::
Moj glas tudi za prenosnik!
Tablica se mi nekako ne zdi, mogoče potem ko se spoprijatelji s prenosnikom.
Tablica se mi nekako ne zdi, mogoče potem ko se spoprijatelji s prenosnikom.
LJ4L ::
Prenosnik +1
Lahko tudi tablico, ampak ne vem kako mu bo šlo vse to z datotekami ipd.
Lahko tudi tablico, ampak ne vem kako mu bo šlo vse to z datotekami ipd.
LP from LJ
solatko ::
Prenosnik, še bolje pa bi bilo namiznik, če bo to uporabljal na enem mestu. Prenosniki znajo bit za starejše ljudi problematični, ker izgledajo precej krhki, starejši ljudje, pa so včasih malo nerodni. Eno All in one mašinca bi bila za starejšega, najboljša varianta. So za to, kar rabi dovolj zmogljive, pa še vnuki ne bodo vse živo instaliral gor ob obiskih.
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wacom tablica na dela na w10...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1322 (1110) | prowb |
» | Star prenosnik-windows xp ali 8 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15013 (11277) | Spajky |
» | Kaj kupiti: laptop ali tablico?Oddelek: Kaj kupiti | 3678 (3022) | matobeli |
» | Računalnik za starejše (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12100 (11041) | blackbfm |
» | Velik nahrbtnik za prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 1803 (1629) | Bahula |