Forum » Loža » Nosečnost zadni čas da jo preprečiš
Nosečnost zadni čas da jo preprečiš
Temo vidijo: vsi
nekodoko223 ::
kdaj je zadnji čas da se prepreči nosečnost? (brez tabletk in vsega je bilo pri spolnem odnosu) no dobila še menstruacije upam da jo dobi..
- zaklenil: Gandalfar ()
Mipe ::
Za zdravstvena vprašanja se raje obrni na zdravstveni forum, kot je med.over.net.
Če ti bo nagajal računalnik medtem, ko bo "prijateljica" rojevala, ti bomo rade volje pomagali. Glede računalnika, seveda.
Če ti bo nagajal računalnik medtem, ko bo "prijateljica" rojevala, ti bomo rade volje pomagali. Glede računalnika, seveda.
gzibret ::
Ha... obstajajo tudi neke tabletke, ki se kupijo v lekarni, samo jih mora dama pojest takoj oz. najkasneje 2-3 dni po nezaščitenem odnosu, da si sproži menstruacijo.
Sedaj je za to že verjetno prepozno?
Sedaj je za to že verjetno prepozno?
Vse je za neki dobr!
MeGreat ::
Isti dan oziroma takoj drugi dan bi morala po tabletko v lekarno, ki jo dobi brez recepta
shadeX ::
brez tabletk in vsega je bilo pri spolnem odnosu
Zakaj to delate?
obstajajo tudi neke tabletke, ki se kupijo v lekarni, samo jih mora dama pojest takoj oz. najkasneje 2-3 dni po nezaščitenem odnosu, da si sproži menstruacijo.
Nisem slišal da bi tabletke sprožile menstruacijo si pa mislil na pravo tabletko. Tista tabletka je praktično kontracepcijska tabletka in ima nalogo zaščititi jajčece še preden pride seme do njega. Vzeti jo je potrebno 1-3 dni po odnosu, ampak z vsakim dnem se možnosti za nosečnost povečajo. Ampak zelo nepriporočljive so za jemat večkrat zato ker je to velik šok za telo. Moja bivša je bruhala 1 cel dan po tistih tabletkah.
@OP
A si spustu noter?
Blop ::
Greš v lekarno in nabaviš Norlevo tabletke. Okol 10e so, pa mislim da so 3 notri. Moraš pa to narest najkasneje v 72h. Jaz sem po tem bruhala kot še v življenju ne in me je naučilo da se s tem ne igram več, pa mi je čist vseen kva tip prav. Če želiš dobro punci, za božjo voljo nehaj se igrat s tem. Tut sanja se ti ne, kaka psiha jo zdele daje.
Menstruacija pa ni pogoj, da ni nosečnosti. Moja mami jo je imela še v tretjem mesecu. Pa ni osamljen primer.
Menstruacija pa ni pogoj, da ni nosečnosti. Moja mami jo je imela še v tretjem mesecu. Pa ni osamljen primer.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Blop ()
bleem ::
isto se zgodilo pri meni :-) sem bil pač mlad očka, no sedaj nisem več tako mlad ... imam pa kar veliko deco:-) ... prijatelj tako je ... poslije jebanja nema kajanja
detroit ::
Svi bi karali al da ne udže:)
Jst sm parkrat že letu v lekarno po "after", ko sm bil mal mlajši, samo une na šaltarju mi niso povedale kar bi mi morale ampak so me sam izpod čela gledale. A j*bi se mamca, če ti nisi bom jst tolk bolj.
Jst sm parkrat že letu v lekarno po "after", ko sm bil mal mlajši, samo une na šaltarju mi niso povedale kar bi mi morale ampak so me sam izpod čela gledale. A j*bi se mamca, če ti nisi bom jst tolk bolj.
Skero
Zgodovina sprememb…
- spremenil: detroit ()
Gapi ::
Ok obstaja možnost da ti kondom poči. Kaj boš v tem primeru? Tabletka?
No person is rich enough,to buy back his past.
freesty ::
Nekatere punce v takem primeru vzamejo 3 kontracepcijske tabletke naenkrat. Baje pomaga. Koliko pa je skodljivo pa ne vem.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
St235 ::
Nekatere punce v takem primeru vzamejo 3 kontracepcijske tabletke naenkrat. Baje pomaga. Koliko pa je skodljivo pa ne vem.
učinek naj bi bil podoben kot pri teh morning after tabletah. Problem je v tem, da je težko zadet ustrezen odmerek hormonov, ker se kontracepcijske tabletke med sabo precej razlikujejo, zato je morning after tabletka dosti bolj zanesljiva rešitev.
Samo eno in drugo so izhod v sili, ne pa redna kontracepcija, ker je slučajno zmanjkalo kondomov.
Mipe ::
Pomaga, pomaga. Če punca umre, prav tako odmre plod. Kot tista zagrebčanka.
Glavo na ramena in obvezno k zdravniku po posvet! To je eno takih vprašanj, kjer se ne vpraša kar mimoidočega za nasvet...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mipe ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | kunilingusOddelek: Loža | 9736 (7675) | Vanich |
» | Kako prepoznati extasy (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 29513 (25705) | Ejsi_Disi |
» | Katera hrana za srečo in katera za depresijo?Oddelek: Loža | 9385 (8882) | Matjaž Lojen |
» | Koliko stane test nosečnosti? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7428 (6072) | Tear_DR0P |