Forum » Pomoč in nasveti » problem v startingu
problem v startingu
jasa123434 ::
ko prižgem comp. mi ven vrže tole:
there was a problem starting
C/user/****/AppData/Roaming/newnext.me/nengine.dll
navedenega modula ni bilo mogoče najti
comp. se prižge normalon in deluje normalno le na začetku mi to vrže ven(stalno)
kaj bi bilo to??
there was a problem starting
C/user/****/AppData/Roaming/newnext.me/nengine.dll
navedenega modula ni bilo mogoče najti
comp. se prižge normalon in deluje normalno le na začetku mi to vrže ven(stalno)
kaj bi bilo to??
Duhec ::
Zdaj pa še povej kaj več, kakšne težave si imel prej, ker samo od sebe se to ne zgodi. :)
Po vsej verjetnosti je to ostanek spyware zajedalca, ki mu manjka dotični .dll, da se nahrani in oživi. Očitno ga je nek antivirus/antispyware program pohabil, ostal pa ti je vnos v registru ali startup mapi.
Z MSsconfig-om poglej, če se kaj nahaja v mapi Zagon (Startup) kar diši po tvojem problemu, označi vrstico, shrani in restartaj komp.
Po vsej verjetnosti je to ostanek spyware zajedalca, ki mu manjka dotični .dll, da se nahrani in oživi. Očitno ga je nek antivirus/antispyware program pohabil, ostal pa ti je vnos v registru ali startup mapi.
Z MSsconfig-om poglej, če se kaj nahaja v mapi Zagon (Startup) kar diši po tvojem problemu, označi vrstico, shrani in restartaj komp.
knesz ::
Virus, spyware, malware? Klik
I had the same problem and fixed it running a boot scan with avast, where I spot the problem was the program Mobogenie, so i tried to uninstall it with no success. So I googled the problem and I found a program called "adwcleaner"; i downloaded it, I opened the program and ran a scan, It found the "problem" and some others things.
...and after that I could erase the Mobogenie folder solving my problem, once and for all. I think that Mobogenie is adding a malware from third-party programs.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Checker.exe ?Oddelek: Operacijski sistemi | 1698 (1183) | Fukomuko |
» | Trojan.Gpcoder.G (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 199875 (193063) | Cold1 |
» | Grafična kartica in Windows7 64bit-ni problemOddelek: Strojna oprema | 1813 (1314) | jizzer |
» | izklapjanje računalnika - moder ekran ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1306 (1121) | bluefish |
» | Diagnostično orodje za WDOddelek: Programska oprema | 4441 (4301) | clovk |