Forum » Pomoč in nasveti » Boot Dvd Windows 7
Boot Dvd Windows 7
Pr1m3 ::
Zdravo.
Imam težave pri inštaliranju Windows 7 , imam kodo za original registracijo nimam pa DVD-ja pa sem downloadal iso file din ga naredil , v Power ISO mi kaže tam levo spodaj da je slika zagonska ko dam DVD v računalnik ta začne bootat z DVD-ja (v BIOS-u je vse dobro nastavljeno) ampak mi noče zagnati , ne zazna DVD-ja kot da ne bi bil zagonski . Če dam pa stari XP cd notri pa normalno začne bootat.
Kje sem zafrknil? A je z ISO. sliko kaj narobe?
Hvala!
LP
Imam težave pri inštaliranju Windows 7 , imam kodo za original registracijo nimam pa DVD-ja pa sem downloadal iso file din ga naredil , v Power ISO mi kaže tam levo spodaj da je slika zagonska ko dam DVD v računalnik ta začne bootat z DVD-ja (v BIOS-u je vse dobro nastavljeno) ampak mi noče zagnati , ne zazna DVD-ja kot da ne bi bil zagonski . Če dam pa stari XP cd notri pa normalno začne bootat.
Kje sem zafrknil? A je z ISO. sliko kaj narobe?
Hvala!
LP
gddr85 ::
Če maš že drug os gor lahko probaš dvd iz windowsov instalirat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gddr85 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z namestitvijo sedmice na staro kištoOddelek: Pomoč in nasveti | 1965 (1712) | Ozric |
» | računalnik ne boota dvdOddelek: Pomoč in nasveti | 587 (560) | Barbarian |
» | HackintoshOddelek: Operacijski sistemi | 2463 (1299) | Ciman |
» | Računalnik ne boota Windows 7 DVDjaOddelek: Pomoč in nasveti | 983 (827) | vesoljec1 |
» | Težava z novim usb ključem :(Oddelek: Strojna oprema | 1101 (820) | LedStorm+++ |