Forum » Mobilne tehnologije » Zelo počasen prenos podatkov
Zelo počasen prenos podatkov
xApeiron55 ::
Pozdravljeni!
Imam en problem in vas prosim za pomoč.
Kupil sem novi telefon Samsung Galaxy s4, do sedaj sem pa imel HTC One S. Pri Htc-ju sem za prenos 6Gb glasbe iz Pc-ja na telefon rabil 4-5min, pri Samsungu pa traja do pol ure.
Kaj je narobe, da je prenos tako počasen?
Hvala za odgovore!
Imam en problem in vas prosim za pomoč.
Kupil sem novi telefon Samsung Galaxy s4, do sedaj sem pa imel HTC One S. Pri Htc-ju sem za prenos 6Gb glasbe iz Pc-ja na telefon rabil 4-5min, pri Samsungu pa traja do pol ure.
Kaj je narobe, da je prenos tako počasen?
Hvala za odgovore!
Spajky ::
DL speed ti je dol padel, ker si zgleda že potrošil dozo neomejenih podatkov na max brzini ta mesec ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
hojnikb ::
DL speed ti je dol padel, ker si zgleda že potrošil dozo neomejenih podatkov na max brzini ta mesec ...
Se bo treba naučit brat očitno..
a prenos 6Gb glasbe iz Pc-ja na telefon rabil 4-5min, pri Samsungu pa traja do pol ure.
@OP
driverji so vsi gor in kabel je ok ?
#brezpodpisa
xApeiron55 ::
Driveri bi morali biti vsi, kabel je tudi ok. V obratnem primeru,da driverjev ni vseh, kaj se da storiti? Kje se jih dobi?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zaradi presežne ponudbe NAND-a cene SSD-jev rekordno nizke (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 24883 (17263) | Invictus |
» | Kateri telefon priporočate? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 20744 (14019) | sift |
» | Telemach / Tušmobil - 250gb+ Mobile DataOddelek: Mobilne tehnologije | 1547 (1303) | randomdude |
» | Android 5.0 Lollipop je tu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 36121 (30966) | PrimozR |
» | Televizija do 700€Oddelek: Kaj kupiti | 12527 (10826) | bedak |