Forum » Pomoč in nasveti » bootmgr, win 7 se zažene sam če je CD c računalniku
bootmgr, win 7 se zažene sam če je CD c računalniku
gradbenik35 ::
Lepo pozdravljeni!
Zania me, kaj naj naredim, da se bo računalnik zagnal brez cd-ja na katerem so naloženi win 7. Nekja dni nazaj sem iz drugega diska izbrisal win xp in od takart se mi win 7 ne zaženejo brez pomoči cd-ja.
Kaj lahko storim?
Vsem hvala za odgovore!
Adijo
Zania me, kaj naj naredim, da se bo računalnik zagnal brez cd-ja na katerem so naloženi win 7. Nekja dni nazaj sem iz drugega diska izbrisal win xp in od takart se mi win 7 ne zaženejo brez pomoči cd-ja.
Kaj lahko storim?
Vsem hvala za odgovore!
Adijo
Zivijo!
Mi ne popravi na tak način. Očitno bom moral na novo naložiti win.
Se da v kakšno mapo dodati ta bootmgr?
Hvala za odgovor! Lp
Mi ne popravi na tak način. Očitno bom moral na novo naložiti win.
Se da v kakšno mapo dodati ta bootmgr?
Hvala za odgovor! Lp
Rešitev!!!
Imam dva diska in win7 na sata disku, win xp pa sem izbrisal iz ide diska. Od takrat mi win7 repair ni pomagal. Nekje sem zasledil, da naj imam priklopljen samo disk na katerem imam win7, ko dam win repair in je res pomagalo. Repair je naložil bootmgr na ta sata disk in sedaj se win7 lepo zaženejo.
Lp
Imam dva diska in win7 na sata disku, win xp pa sem izbrisal iz ide diska. Od takrat mi win7 repair ni pomagal. Nekje sem zasledil, da naj imam priklopljen samo disk na katerem imam win7, ko dam win repair in je res pomagalo. Repair je naložil bootmgr na ta sata disk in sedaj se win7 lepo zaženejo.
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava z bootanjem SSD diska po napaki Sata diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1021 (962) | Jaman |
» | Windows 7 bootOddelek: Pomoč in nasveti | 6626 (5947) | s6c-gEL |
» | Nalaganje OS na drugi trdi diskOddelek: Pomoč in nasveti | 3473 (3097) | daBunks23 |
» | NTLDR is missingOddelek: Pomoč in nasveti | 7163 (6311) | kreki |
» | Menjava matične in ponovna postavitev starega OS-jaOddelek: Operacijski sistemi | 2043 (1745) | drzni86 |