Forum » Pomoč in nasveti » restart
restart
unior ::
Živjo,
Namestil sem windows xp ko pa želim naložiti driver REALTEK se mi računalnik avtomatsko restarta, kaj bi bilo lahko vrzok
Lp
Namestil sem windows xp ko pa želim naložiti driver REALTEK se mi računalnik avtomatsko restarta, kaj bi bilo lahko vrzok
Lp
hojnikb ::
driverje snemi od strani od matične plošče, ne pa nekih generičnih driverjov gor dajet. Čeprav vseeno ti nebi smel restartat..
#brezpodpisa
unior ::
Zdej mi je celo tko začel delat da ko pridem v windose začne mašečtaš realtek in se zmeraj resertira, kako ga naj to popravim
hojnikb ::
mogoče ni problem v driverjih, ampak kej druga heca..
kako se sploh resetira (ali gre cela procedura skos ali kr kot da bi reset gumb stisnu)
kako se sploh resetira (ali gre cela procedura skos ali kr kot da bi reset gumb stisnu)
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tronote m85 zvokOddelek: Zvok in slika | 8161 (2350) | simongrega |
» | Headphones(Naglavne slušalke)Oddelek: Pomoč in nasveti | 851 (687) | DarkShadow |
» | Wireless kartica ne deluje na win 7Oddelek: Omrežja in internet | 1765 (1607) | kratos |
» | Drajverji se težko dobijoOddelek: Pomoč in nasveti | 2201 (2000) | amigo_no1 |
» | Wireless - Windows 7 ne zazna ruterjaOddelek: Omrežja in internet | 1392 (1255) | jan01 |