Forum » Strojna oprema » Statična elektrika pakiranje HDD
Statična elektrika pakiranje HDD
Pr1m3 ::
Zanima me kako bi bilo najbolje zavarovati HDD pred statično elektriko ko ga bom pošiljal po pošti pa sem nekaj prebral da je tudi navadna vrečka za zmrzovanje dobra. Je to res? Nato ga mislim še oviti z Mehurčkasto foljo ( par slojev preden ga dam v paket).
Pa še nekaj glede statične elektrike, predem šarim po računalniku vedno primem za radiator ker naj bi se tako razelektril statične elektrike pa me zanima če to sploh pomaga ali je vse skupaj larifari ker skuriti nisem uspel še nobene komponente z statično elektriko.
Hvala, lp
Pa še nekaj glede statične elektrike, predem šarim po računalniku vedno primem za radiator ker naj bi se tako razelektril statične elektrike pa me zanima če to sploh pomaga ali je vse skupaj larifari ker skuriti nisem uspel še nobene komponente z statično elektriko.
Hvala, lp
- premaknil iz Elektrotehnika in elektronika: bluefish ()
siniša ::
Spkiras v antistaticno vrecko, ponavadi so roza barve. Uporabiti moras se esd rokavice in esd majco ter obute moras imeti esd cevlje. :)
fosil ::
Mehurčkasta folija ne zaščiti diska dovolj dobro za pošiljanje, dodaj še stiropor.
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Statična elektrikaOddelek: Loža | 1560 (1409) | Highlag |
» | Varnost s statično elektriko?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2911 (2238) | Markus386 |
» | kje kupiti "bubble wrap"Oddelek: Loža | 2238 (1928) | stock |
» | PreskokOddelek: Novice / Grafične kartice | 2230 (2230) | _Mortal_ |