Forum » Pomoč in nasveti » Posodobitev iz Win 8 na Win 8.1
Posodobitev iz Win 8 na Win 8.1
Skamp ::
Lepo pozdravljeni.
Na računalniku imam nameščen Windows 8, in ko sem brskal po netu sem naletel da si lahko windovse posodobim na 8.1.
Ko sem šel v trgovino in kliknil PRENESI pa se mi je pojavilo okno:
Prijavljen sem sigurno kot skrbnik saj drugi ne uporablja tega računalnika, kaj bi pa bilo lahko narobe pa žal ne vem. Sem prebrskal strica Google-a vendar ne najdem nič. Povsot so samo postopki za inštalacijo.
Hvala in lep pozdrav
Na računalniku imam nameščen Windows 8, in ko sem brskal po netu sem naletel da si lahko windovse posodobim na 8.1.
Ko sem šel v trgovino in kliknil PRENESI pa se mi je pojavilo okno:
Prijavljen sem sigurno kot skrbnik saj drugi ne uporablja tega računalnika, kaj bi pa bilo lahko narobe pa žal ne vem. Sem prebrskal strica Google-a vendar ne najdem nič. Povsot so samo postopki za inštalacijo.
Hvala in lep pozdrav
- spremenil: Skamp ()
matobeli ::
probej desno kliknit na ikono "Store" in pritisnit "Run as Admin".
WIN 8 so glede Admin pravic res pain. ampak ponavadi mi jih je rešil desni klik in run as admin.
Lahko pa probaš tudi v safe mode it in tam inštalirat.
WIN 8 so glede Admin pravic res pain. ampak ponavadi mi jih je rešil desni klik in run as admin.
Lahko pa probaš tudi v safe mode it in tam inštalirat.
solatko ::
Brez prijave v enega od M$ računov, gre samo nov install, za upgrade je potrebna prijava v hotmail ali drug račun. Če nimaš računa, ga ustvari.
Delo krepa človeka
Isotropic ::
pa prej zalavfaj se win update, je en popravek nujno potreben, da sploh lahko instaliras 8.1
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zunanji trdi disk - formatiranjeOddelek: Strojna oprema | 1286 (1119) | Baja |
» | Nemorem nasneti določenih programovOddelek: Pomoč in nasveti | 978 (833) | kratos |
» | Ne morem namestiti tiskalnika v WIN 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 924 (729) | luke46 |
» | Kako se znebiti prijave ob vstopu v win 8.1Oddelek: Operacijski sistemi | 4264 (3548) | Mavrik |
» | Win 8 .... par vprašanj!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2054 (1809) | JOKER |