Forum » Pomoč in nasveti » Prenosni trdi disk - pomoč
Prenosni trdi disk - pomoč
Kleemen ::
pred par dnevi sem kupil nov prenosni trdi disk WD My Passport Ultra 1TB, vse super, odličen disk, priporočam nakup za tak dnar res top.. sem pa menjal tudi računalnik in sicer prej sem vse glavne stvari prenesel iz stacionarca na ta trdi disk, kjer sem imel naštimano tko da mi je sproti delalo back up na trdi disk in sedaj ko mam novi prenosnik ko sem priklopil disk gor me je seveda prašalo če uporabi ta trdi disk za back up na prenosniku, ampak v tem primeru ga formatira in izbriše vse stvari dol.. in na novo naloži stvari ki so na prenosniku, datoteke ki so bile prej na stacionarcu pa bi se izbrisale.. seveda sem dal ne ker bi rad ohranu dadoteke iz stacionarca na trdem disku, pa tudi rad bi mel back up iz prenosnika.. predlog? se to sploh da zrihtat ali ni možno? ker sem probu tudi prenest določene stvari iz prenosnika na trdi disk pa ni možno, ker očitno če nimaš naštimanega backupa ne dela.. ali pač?
hvala za pomoč
hvala za pomoč
matobeli ::
Če bi rad backup vsega kar je na prenosniku in imaš WIN 7 ali 8 greš v nastavitve in tam izbereš možnost backupa, torej tistega ki je že vgrjen v winse. Potem pa izbereš kam in kaj ti bodo winsi kopiral.
V tem primeru ni potrebno nič formatirat in brisat.
Nimam pa pojma katera aplikacija te je vprašala če bi hotel imeti backup na disku. Mogoče je celo nekaj od WDja.
V tem primeru ni potrebno nič formatirat in brisat.
Nimam pa pojma katera aplikacija te je vprašala če bi hotel imeti backup na disku. Mogoče je celo nekaj od WDja.
solatko ::
Werjetno imaš na disku Acronis true image home edition, saj je to uradno orodje WD-ja.
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Reševanje podatkov s trdega diska - kje, za kakšno ceno? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 23773 (9873) | darkolord |
» | Prostor na trdem diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 3412 (3138) | boogie_xlr |
» | arhiviranje - inkrementalno kopiranjeOddelek: Programska oprema | 3280 (2237) | Nikonja |
» | Ali je ta računalnik primeren za potrebe računovodskega podjetja? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12863 (11163) | m0LN4r |
» | backup na usb diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1253 (1089) | solatko |