Slo-Tech

» »

This War of Mine

This War of Mine

«
1
2 3

M-Power ::

11 bit studios has announced its new intellectual property today, This War Of Mine.

As the title suggests, This War Of Mine is set during a time of open conflict in a modern day besieged city. But 11 bit studios has shifted the focus away from military operations, instead spotlighting a group of survivors trapped by the hostilities in a dark survival game.This War Of Mine provides an experience of war seen from an entirely new angle. For the very first time you do not play as an elite soldier, rather a group of civilians trying to survive in a besieged city. During the day snipers outside stop you from leaving your refuge, so you need to focus on maintaining your hideout. At night you get a chance to scavenge nearby locations for items that will help you stay alive.
Make life-and-death decisions driven by your conscience. Try to protect everybody from your shelter or sacrifice some of them to endure the hardships. During war, there are no good or bad decisions; there is only survival. The sooner you realize that, the better.

http://www.11bitstudios.com/games/16/th...

This War of Mine -- Teaser

opeter ::

Zaenkrat izgleda zanimivo oz. vsaj to, kar sem prebral. Pa tudi zgornja animacija je super.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

M-Power ::

This War of Mine gameplay trailer


14 November 2014 za PC

M-Power ::

Zanimiva survival igra brez zombijev že kdo sprobal?

GGGGG ::

Včeraj nabavil na GOG. Im hooked. Zadeva je precej depresivna, precej težka (vsaj zame, ki nisem gamer) ampak vseeno težko nehaš igrat.

Evolve ::

Špil je kr težak za igrat(random stvari, ki še otežujejo preživetje). Vzdušje je prav tako kot se ga pričakuje v takih časih.

M-Power ::

Do katerega dneva ste kaj prišli?

GGGGG ::

Nekaj čez 30 sem imel rekord, potem so mi pa enega fentali, pa sem šel od začetka.

M-Power ::

Težka igra za znort>:D
Moji so non stop lačni pa jim kuham pa predno najdem kaj hrane in ostale stvari so spet lačni ali pa me okradejo.
Saj, ko pošlješ nekoga na scavenge drugega daš spati tretjega pa guard a ni guard, da brani hišo?
Saj se, da ustvariti veliko stvari ampak problem so surovine in majhni nahrbtniki.
Enkrat sem naletel na enega vojaka, ki mi je enega člana smrtno ranil drugi dan je umrl naslednji dan je drugi član odšel in ostal je samo eden ta se je pa čez 2 dni obesil;((

GGGGG ::

Enkrat sem naletel na enega vojaka, ki mi je enega člana smrtno ranil drugi dan je umrl naslednji dan je drugi član odšel in ostal je samo eden ta se je pa čez 2 dni obesil;((


Tko je ponavadi ja :)

Jaz dam ponavadi 2 človeka na guard, enega pa pošljem scavengat. Je več možnosti, da ubranijo hišo in oba ostaneta nepoškodovana. Pa še tako se velikokrat zgodi, da koga poškodujejo. Pa pomaga, če zabiješ okna, več ojačitev narediš, manj je možnosti, da te poškodujejo.

Je pa zadeva res nemogoča. Jaz sem prišel do faze, ko sem imel 2 pasti za podgane, gredico za gojenje zelenjave in 2 filtra za vodo + precej resursov na zalogi. Sem že mislil, da mi bo uspelo narediti sustainable hišo, potem sem pa po nesreči zunaj ubil civilista in so v 3 dneh vsi postali depresivni. En se je odselil, drug je naredil samomor, tretji je bil broken.

hojnikb ::

epski komentar na thepiratebay :))

Karol_11bit na 2014-11-17 11:50 CET:
Hey guys!

It's Karol from 11 bit studios, the developers of This War of Mine.

We are really happy to hear that you like our game. They prove, that spending 2 years on it was worth it.

I would like to say thank you to everyone, who decides to buy the game and support us - because of that we'll be able to develop TWoM further and create even better games in the future.

If because of some reasons you can't buy the game, it's ok. We know life, and we know, that sometimes it's just not possible.

Here are some codes for the steam copy of the game, so some of you can take a look at it. And if you like the game after spending few hours in, then just spread the word, and you'll help us a lot.

Enjoy!

PF3Q4-IVQ86-T53KP
H8IW9-07JPH-FR5ZM
J70B9-4RAGP-2EILP
8FGE9-T2HYF-WBEA9
G6J6Z-WYXPP-8B42N
BDD8R-WNJPX-RJR66
WR47R-DAGGN-K030Y
PBPCZ-I4PGT-TI4EY
89BE4-EW45W-JA8ZL
XVQL4-80DDC-YPX7A
#teamred
BigBox: Asus P8Z77-V, i5 3570K, 16GB DDR3, 1TB HDD & 480GB SSD, GTX 970, W10
MediaBox: AMD 2200G, 8GB DDR4 3000MT, 128GB SSD, Vega 8, B450M-DS3H, W10

M-Power ::

GGGGG je izjavil:

Enkrat sem naletel na enega vojaka, ki mi je enega člana smrtno ranil drugi dan je umrl naslednji dan je drugi član odšel in ostal je samo eden ta se je pa čez 2 dni obesil;((


Tko je ponavadi ja :)

Jaz dam ponavadi 2 človeka na guard, enega pa pošljem scavengat. Je več možnosti, da ubranijo hišo in oba ostaneta nepoškodovana. Pa še tako se velikokrat zgodi, da koga poškodujejo. Pa pomaga, če zabiješ okna, več ojačitev narediš, manj je možnosti, da te poškodujejo.

Je pa zadeva res nemogoča. Jaz sem prišel do faze, ko sem imel 2 pasti za podgane, gredico za gojenje zelenjave in 2 filtra za vodo + precej resursov na zalogi. Sem že mislil, da mi bo uspelo narediti sustainable hišo, potem sem pa po nesreči zunaj ubil civilista in so v 3 dneh vsi postali depresivni. En se je odselil, drug je naredil samomor, tretji je bil broken.Če daš 2 človeka na guard in 1 scavnegat potem jih naspiš podnevi?
Ali se potem splača nastavit pasti za miši?

Jaz sem tudi enkrat ubil civila pa sem pobral kar sem lahko potem me pa ni več spustilo v tisto naselje.
Če so depresivni najbrž pomaga kaka knjiga ali kitara nisem še prišel, do tja.

Si elektriko že kaj uporabljal? Na koliko imaš nadgrajen štedilnik?

GGGGG ::

Imam 2 postelji. 2 dam spat takoj zjutraj, in se tja do 2h, 3h popoldne spočijeta. Tačas z enim zmatranim nardim vsa opravila v hiši. Skuham, dam delat vodo, nastavim pasti, trejdam z unim k pride na vrata... Ko se druga dva zbudita, dam spat še tretjega in na koncu dneva so vsi 3 spočiti.

Glede pasti še nisem siguren. Verjetno si že opazil, da ti resurse dost random daje. Če imaš dovolj resursov se pomoje splača, ampak so ful nezanesljive in včasih po več dni nič ne uloviš. Je pa hrana vedno problem, tako, da pride prav.

Štedilnik sem nadgradil samo enkrat. Mislim, da več niti ne moreš. Nekaj elektrike sem uporabljal. Če hočeš gojiti rastline rabiš luč itd.

Ampak ne glede na vse upgrade, ki jih narediš, se vedno zgodi nekaj nepredvidljivega in lahko ti po 2, 3 dneh vsi pomrejo.

M-Power ::

Tudi jaz imam ponavadi dve postelji. Jaz sem pa delal ravno obratno in ponoči dal enega počivat enega na guard in enega v akcijo bom zdaj delal tako kot ti bo bolj pametno hvala:)

Štedilnik se, da nadgrajevat jaz sem ga sicer samo enkrat, ker mi niso dopuščale surovine je možno, da je celo na elektriko in potem ne rabiš kuirt drv. Tam kjer kuhaš zdraven imaš za nadgrajevanje.

Katero orožje pa si že imel? Jaz sem imel nož in pištolo in dele od puške.

Kaj pa cigarete delaš kaj ali pa sestavljaš municijo? Jaz sem zaenkrat uporabljal samo zelišča.

GGGGG ::

Cigaret in municije ne delam.

Štedilnika pa tudi nisem uspel nadgraditi več kot enkrat. Očitno rabiš dovolj razvit workshop.

Orožja imam ponavadi dovolj. V Hotelu imaš tiste psihote, ki jih lahko pobiješ brez problema, in dobiš šibrovko. V supermarketu imaš vojaka, ki hoče posiliti eno žensko, pa ga lahko od zadaj z nožem ali lopato in dobiš kalašnika. V tisti vojaški bazi tudi zgleda dovolj vsega, ampak so vojaki nevarni, mi jih še ni uspelo pobiti.

Idealna tehnika, da koga zaštihaš je taka. Poiščeš kraj, kjer se lahko skriješ. Potem počakaš, da pride tip nekam blizu in tečeš do skrivališča. Ko pride blizu se ti pokaže oranžna ikonca in takrat ga lahko od zadaš zaštihaš, brez, da bi se moral tepst.

M-Power ::

V hotelu pa nisem še bil>:D
Ko nekoga ubiješ so potem vsi slabe volje v hiši:|


Sem šel zdaj novo igro in mi je dalo 4 ljudi in med štrimi sta dva stara, ki lahko neseta samo po 8 stvari sem takoj šel drugo:|

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: M-Power ()

GGGGG ::

Če ubiješ civiliste ali kradeš nedolžnim ratajo vsi takoj depresivni. Če pa bad guye pobiješ je pa OK. V hotelu lahko rešiš enga, ki ga majo te psihoti zaprtega, pa so pol celo boljše volje.

Evolve ::

sam alkohol rabiš pa so spet dobre volje :D

sam pijani ne znajo nč delat :D

GGGGG ::

Ja, pa možnost je, da kdo koga zaštiha, ko so pijani :)

yayo ::

:))ko tole temo berem se mi prične po glavi vrteti verz iz pesmi Type O Negative : "Life's a game you cannot win..." :))

PS
Naslov pesmi je Everyone I love is dead

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: yayo ()

rupsi31 ::

Matr... tole grem pa zdele dol vlečt.. A je sploh možno igro končat oz. kako se konča?

M-Power ::

Ko je bil eden od mojih pijan je ravno prišla soseda, če grem pomagat zabit okna pa sem poslal kar njega je komaj hodil:))

M-Power ::

Zdaj sem prvič prišel v hotel. A je najboljš, da vse postrelim?Se review te igre če koga zanima Gamespot : http://www.gamespot.com/reviews/this-wa...

M-Power ::

Začel sem novo igro in zdaj je bil kar zimski čas kar naredi vse skupaj še težje. Če ne kuriš je takoj minus v hiši in vsi zbolijo pa še veliko materjala gre za kurjavo:|
Drugače pa zdaj, ko začnem novo igro če ni Borisa v ekipi grem še enkrat res, da je počasen ampak prinese največ surovin 17.

medenko ::

zgleda zanimiva igra a? kok že stane.

Ciklamen ::

19€ na steamu, 17€ na G2a, za ostale pa ne vem :)
- End of the Post ->

M-Power ::

Jaz sem dal za igro takrat, ko je izšla na Kinguin malo manj kot 12 eur.

Zmajc ::

15.89€ na GOG

rupsi31 ::

hmmm zanimiva igra, ampak malce me moti, ker lahko samo eden hodi iskat surovine. No, končno ena igra, ki me vsaj malce pritegne.. Je pa po moje vredno, da se podpre avtorje.

M-Power ::

rupsi31 je izjavil:

hmmm zanimiva igra, ampak malce me moti, ker lahko samo eden hodi iskat surovine. No, končno ena igra, ki me vsaj malce pritegne.. Je pa po moje vredno, da se podpre avtorje.


Malo težko bi bilo upravljat dva, ki gresta po surovine predvsem tam kjer je nevarno bi pa lahko imeli malo večje nahrbtnike ali pa, da bi se jih dalo vsaj nadgradit.
Igra je dobra in je vredno podpreti razvijalce:)

M-Power ::

Kaj še pomaga proti žalosti razen alkohola?
Imam fotel samo ne vem če kaj deluje imam pa tudi dele za sestaviti kitaro ali kitara kaj pomaga proti žalosti?>:D

Ciklamen ::

Proti žalosti pomaga da se pogovarjajo med sabo :)
- End of the Post ->

GGGGG ::

Fotelj, knjige, radio, kitara pomagajo.

Če narediš kakšno dobro stvar ful pomaga. Npr. če daš unem klošarju hrano, če neseš unem v garažo zdravila za očeta itd.

Če je kdo depresiven ali broken, se lahko pogovarjaš z njim. Klikneš na tisti oblaček nad njim.

rupsi31 ::

GGGGG je izjavil:

Fotelj, knjige, radio, kitara pomagajo.


Če je kdo depresiven ali broken, se lahko pogovarjaš z njim. Klikneš na tisti oblaček nad njim.Kako pomagaš nekomu, ki je broken, da si opomore?

M-Power ::

V garaži je ogromno materjala samo moraš ukrasti zasebno zbirko potem postanejo sovražni>:D

rupsi31 je izjavil:

GGGGG je izjavil:

Fotelj, knjige, radio, kitara pomagajo.


Če je kdo depresiven ali broken, se lahko pogovarjaš z njim. Klikneš na tisti oblaček nad njim.Kako pomagaš nekomu, ki je broken, da si opomore?Z pogovorom če ima oblaček ali pa alkohol. Enkrat sta bila dva pri meni broken eden se je obesil drugi je odšel in na koncu je pisalo, da so ga drugi dan na ulici ustrelili.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: M-Power ()

rupsi31 ::

Dost težka in depresivna igra :). Čeprav mi počasi preseda.

GGGGG ::

Evo, jaz sem obrnu :) Po 45 dneh je blo konec vojne. Imel sem 4 ljudi in naloadane resurse. 30 konzerv, 30 hrane, 100+ metkov, vode, alkohol, ful orožja... Uspelo mi je oropat vojaško bazo, drugih nedolžnih pa nisem streljal.

rupsi31 ::

GGGGG je izjavil:

Evo, jaz sem obrnu :) Po 45 dneh je blo konec vojne. Imel sem 4 ljudi in naloadane resurse. 30 konzerv, 30 hrane, 100+ metkov, vode, alkohol, ful orožja... Uspelo mi je oropat vojaško bazo, drugih nedolžnih pa nisem streljal.Se pravi, da se igra po 45-ih dneh konča?

Evolve ::

rupsi31 je izjavil:

GGGGG je izjavil:

Evo, jaz sem obrnu :) Po 45 dneh je blo konec vojne. Imel sem 4 ljudi in naloadane resurse. 30 konzerv, 30 hrane, 100+ metkov, vode, alkohol, ful orožja... Uspelo mi je oropat vojaško bazo, drugih nedolžnih pa nisem streljal.Se pravi, da se igra po 45-ih dneh konča?Pomoje je to čist random.

Tko kot vse ostale stvari v tem špilu

GGGGG ::

Nevem. Glede na to, da je večino stvari random, domnevam, da je tudi trajanje različno. Prejšnji rekord sem imel 44 dni, pa ni nič kazalo, da bo kmalu konec, zdaj sem pa že 2 tedna pred koncem poslušal po radiu, da bodo prišle mirovne sile.

M-Power ::

Jaz sem tudi preigral po 45 dnevih je bilo konec čeprav sem komaj končal. Začel sem z tremi potem nas je bilo 4 na koncu samo dva. Ko je šlo proti koncu, ko sem poslal enega po surovine je bil drugi vedno ranjen, ki je ostal sam v hiši čeprav sem imel vse zagrajeno še alarm na vratih pa na koncu je bil še eden bolan in lačen tako, da sta komaj videla 45 dan>:D
V eni hiši, ki živita dva tastara imata enega sina s šibrovko ta me je presenetil in za šalo mi ubil enega člana drugega pa v Brodelu tam je tudi cela vojska.

Potem sem šel pa novo igro in dobim dva tastara matematika in učiteljico in sem prekinil in ene 5x začel na novo in vedno dobil nju dva. Sem začel igrat z njima dvema in sta slaba vsak od njiju lahko nese samo 8 surovin in po 16 dneh je bilo konec sta umrla tudi drugih okrepitev ni bilo.

Zdaj v tretje, ko grem pa spet novo igro mi, da pa samo enega člana:O kako naj igram z samo enim? Ko bom šel ven v 3 ali 4 dnevu mi bodo takoj vse pokradli.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: M-Power ()

M-Power ::

Pa še glasbi z teaserja in trailerja;)
Prav paše, ko igraš, da v ozadju igra ena od pesmi.


Moram pa priznat, da me je igra čisto zasvojila. Sem včeraj kupil Dragon Age Inquisition pa sem samo probal in takoj šel nazaj na This war of mine8-)

medenko ::

Kako kaj igrate, meni nikoli ne rata dobiti dovolj robe, pa tudi ruzake imajo eni prostora za 8/10/12....kako do večjega ruzaka?

M-Power ::

medenko je izjavil:

Kako kaj igrate, meni nikoli ne rata dobiti dovolj robe, pa tudi ruzake imajo eni prostora za 8/10/12....kako do večjega ruzaka?


Ruzaka se ne da povečat to je odvisno od človeka. Marko ima npr 15 tisti je meni osebno najboljši, ker veliko nese in je hiter potem je pa še Boris tisti pa lahko nese 17 ampak je počasen.

jype ::

Sem kupil. Najbrž ne bom imel časa igrat, ampak kudos snovalcem. Končno je nekdo naredil tudi tako streljačino.

rupsi31 ::

M-Power je izjavil:

medenko je izjavil:

Kako kaj igrate, meni nikoli ne rata dobiti dovolj robe, pa tudi ruzake imajo eni prostora za 8/10/12....kako do večjega ruzaka?


Ruzaka se ne da povečat to je odvisno od človeka. Marko ima npr 15 tisti je meni osebno najboljši, ker veliko nese in je hiter potem je pa še Boris tisti pa lahko nese 17 ampak je počasen.


Marko je super, ampak ti ga igra bolj poredko dodeli.

medenko ::

sej to je fora, random ti dajo.

odbitko ::

Igra zlo težka, sem preigral par ur in mi ni jasno a si on sam zvija čike pa kadi al mu jih moreš jaz ?

medenko ::

pomoje rabiš sestavine pa sam naredi?

Evolve ::

odbitko je izjavil:

Igra zlo težka, sem preigral par ur in mi ni jasno a si on sam zvija čike pa kadi al mu jih moreš jaz ?


Čike si sami zvijajo.

Dnevna poraba se vidi v zavihku , kjer vidi trenutno stanje(kjer piše koliko stolov rabiš, koliko postelj...)
«
1
2 3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Frostpunk

Oddelek: Igre
402983 (12) M-Power
!

Brezplačne igre (giveaways) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
1148282 (117) ahac
»

God of War 4 (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Konzole
61057472 (1226) springfield
»

Darksiders 3

Oddelek: Igre
271479 (160) M-Power
»

Igre 2009 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Igre
36220830 (10799) Berserker

Več podobnih tem