Forum » Pomoč in nasveti » xperia tablet z - polnjenje
xperia tablet z - polnjenje
koto ::
Pozdravljeni
Kupil sem si tablico SONY XPERIA Z in ker je polnilni kabel-usb zelo kratek med adapterjem in tablico (cca 1m) sem kupil podaljšek Vivanco usb 1,8m-moški - ženska. Zdaj ko je usb kabel podaljšan zelo počasi polni tablico približno rabi 15 ur, da se napolni. Kaj bi to bilo narobe? Je možno, da se usb kabli razlikujejo med seboj? Kateri usb podaljšek naj kupim, da bo zadeva polnila kot z originalnim kablom
Hvala
Kupil sem si tablico SONY XPERIA Z in ker je polnilni kabel-usb zelo kratek med adapterjem in tablico (cca 1m) sem kupil podaljšek Vivanco usb 1,8m-moški - ženska. Zdaj ko je usb kabel podaljšan zelo počasi polni tablico približno rabi 15 ur, da se napolni. Kaj bi to bilo narobe? Je možno, da se usb kabli razlikujejo med seboj? Kateri usb podaljšek naj kupim, da bo zadeva polnila kot z originalnim kablom
Hvala
RejZoR ::
Raje kot podaljšek uporabi cel daljši kabel. Verjetno uporablja navaden micro USB, kot ga imajo vsi telefoni.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izkušnje z USB 3.0 podaljškiOddelek: Pomoč in nasveti | 2950 (2074) | Han |
» | Aktivni USB podaljšek (za Arduino Mega)Oddelek: Strojna oprema | 5065 (4297) | Oldi |
» | USB podaljsek TV USBOddelek: Pomoč in nasveti | 1022 (949) | T-Mac |
» | kater app za deljenje wifi povezave na android ?Oddelek: Omrežja in internet | 1799 (1502) | #000000 |
» | Usb podaljšekOddelek: Kaj kupiti | 4954 (4608) | OttoParts |