» »

surface pro 2

surface pro 2

kristjanG ::

Pozdravljeni
Zelo sem se navdušil na Microsofovim Surface 2 PRO. Razmisljal sem o nakupu 256GB verzije saj ima tudi 8gb rama, in je stvar po mojem mnenju povsem dovolj zmogljiva za vsakdanjo rabo (priključil bi na 27" zaslon, priključil še miško in tipkovnico surface pa bi sluzil še kot 2nd screen. uporabljal bi razne Google chrome, office, programiranje, splet, ter filme ki bi jih gledal preko mreže, saj so ti shranjeni na home serverju.)
Kakšno mnenje? stvar je po mojem mnenju več kot dovolj zmogljiva, saj imam trenutno laptopa s slabšimi specifikacijami, pa deluje čisto zadovoljivo.
Prednost pa je predvsem to, da lahko kadarkoli uzamem surface s sabo če ga bi kje rabil, ter velikost, saj bi zelo prihranil na prostoru, če bi namesto cele kište imel na mizi samo tablico.

Malo sem gledal slovenske trgovine kjer bi bilo to možno kupiti, pa nevem preveč kje se mi najbolj splača kupiti (slovenske trgovine sploh imajo to kje?) Na microsoftovi strani stane 1100 funtov, na ameriški strani pa 1100 dolarjev.

mnenja in nasveti o nakupu dobrodošla

galu ::

V Avstriji ga lahko dobiš v Ditechu: http://www.ditech.at/artikel/T10MS11/Mi... za 1279€ (brez tipkovnice).. Kr huda cena, TBH... Je pa res fajna stvar.

Dvomim, da najdeš kje tipkovnico s SLO razporeditvijo tipk (če jo sploh hočeš), ker se AFAIK, Surface serija uradno v SLO ne prodaja.
Tako to gre.

klinker ::

Ja sej kolko pa stane primerljiv ultrabook?
HW je prakticno enak, le da ni pod tipkovnico ampak pod zaslonom.
SurfacePro je surper zadeva. Ni pa zadeva za maso ki ima te gadgete za se doma na kavcu igrackat.

Formula 1 ::

Tole je res škoda, da se stvar uradno ne prodaja v SLO in upam, da se stvar z Microsoftovim nakupom Nokie spremeni ;) . Že Surface 2 (RT) mi je kulski( precej bolj kot iPad ali Galaxy Tabi in Notei) manjka samo še približanje WP8 in WIN RT glede appov da bom našel v trgovini na obeh iste appe in je to to. Čakamo na Surface 3 in upamo na ceno primerljivo iPadovi.

klinker ::

Pa a nima RT podobno ceno iPadom, ipd tabom?
Samo RT je bullshit, poleg tega da se bo poslovil, ce se ne motim.
Sej kot sem ze omenu ima vecina folka tablico za igrackanje doma na kavcu. Nas trg je pa itak premajhen da bi konkuriral srotu za 100€, s katerim je vecina zadovoljna ker se vzge in net dela. Ostali ki hocejo kaj boljse pa kupijo nek GalaxyTab, Nexuse ali pa iPad.

Formula 1 ::

Ima ja,v DE je 32 GB RT približno 20€ cenejši od iPada in Galaxya TabPro.Sicer pa ja RT se bo poslovil, recimo. Prišlo bo do združitve z WP , s katerim sem pa že 1 leto zadovoljen. Č bodo vse igrice, ki so na WP telefonih tudi na tqblici sem zadovoljen. Itak najbolj potrebujem pa soliden browser in novi IE to je.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nihče ne mara za tablice, prodaja že štiri leta pada (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Rezultati
8821309 (16667) kanarin
»

Microsoft pokazal manjšega brata Surface 3 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Windows Mobile
5718138 (14077) noob96
»

Microsoft je predstavil novo generacijo tablic Surface

Oddelek: Novice / Windows Mobile
4517841 (15214) celada
»

Microsoft objavil cene Surface tabletov, ne bodo cenejši od iPadov (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Windows Mobile
6820419 (17014) Lonsarg

Več podobnih tem