Forum » Loža » LG Smart-TV podnapisi
LG Smart-TV podnapisi
someone155 ::
lep pozdrav!
vem da ta tema že nekje obstaja, samo nikjer se stvari ni prišlo do dna...
stvar je taka... danes sem kupil LG Smart-TV 42ln5758. doma imam mrežni disk, do katerega lahko dostopam preko tv-ja. reče se nekakšna dlna povezava.... vendar pa nastane problem, če želim predvajati podnapise. v .srt obliki sploh ne delujejo... poskušal pa sem tudi z drugimi, vendar se nič ne odnese...
ali je kdo že rešil kakšni takšno težavo?
prosil bi za odgovore. hvala!
lp, Anže
vem da ta tema že nekje obstaja, samo nikjer se stvari ni prišlo do dna...
stvar je taka... danes sem kupil LG Smart-TV 42ln5758. doma imam mrežni disk, do katerega lahko dostopam preko tv-ja. reče se nekakšna dlna povezava.... vendar pa nastane problem, če želim predvajati podnapise. v .srt obliki sploh ne delujejo... poskušal pa sem tudi z drugimi, vendar se nič ne odnese...
ali je kdo že rešil kakšni takšno težavo?
prosil bi za odgovore. hvala!
lp, Anže
Življenje je preenostavno... Zakompliciraj si ga! =)
probu sem še z USB-ja... tako pa dela normalno... tko da samo preko mrežne povezave ne dela...
reto889 ::
Meni vse deluje, sploh če so srt.podnapisi. Razen da imam jaz v nastavitvah podnapisi-vklopljeno.
Pojdi pod nastavitve -podpora-Posodobitev prog.opreme mogoče nimaš kaj posodobljeno ali kaj.
Imam se eno vprašanje? Kako se prijaviti v LG premium, ker na njihovi strani so vse države, samo Slovenije ne najdem. ne kapiram tega. Če mi lahko kdo prilepi link za registracijo ali kaj podobnega. Hvala
Pojdi pod nastavitve -podpora-Posodobitev prog.opreme mogoče nimaš kaj posodobljeno ali kaj.
Imam se eno vprašanje? Kako se prijaviti v LG premium, ker na njihovi strani so vse države, samo Slovenije ne najdem. ne kapiram tega. Če mi lahko kdo prilepi link za registracijo ali kaj podobnega. Hvala
men dela v kolikor predvajam video z usb-ja... kadar pa predvajam film z DLNA medija(mrežnega diska), pa podnapisov ne predvaja...
mi je pa uspelo ugotoviti, da pa pri videih s končnico .mkv predvaja podnapise .srt oblike, samo le pri nekaterih filmih... s tem, da so bili podnapisi pri vseh poskusih iste vrste in istega kodiranja...
nimam pojma kaj bi to lahko bilo....
imam pa vprašanje zate... a se ti zaradi neregistriranega izdelka, pojavljajo reklame v zgornjem levem kotu tv-ja, kadar gledaš programe od ponudnika?
mi je pa uspelo ugotoviti, da pa pri videih s končnico .mkv predvaja podnapise .srt oblike, samo le pri nekaterih filmih... s tem, da so bili podnapisi pri vseh poskusih iste vrste in istega kodiranja...
nimam pojma kaj bi to lahko bilo....
imam pa vprašanje zate... a se ti zaradi neregistriranega izdelka, pojavljajo reklame v zgornjem levem kotu tv-ja, kadar gledaš programe od ponudnika?
Hm jaz imam registriran izdelek, ampak imam drzavo nastavljeno na austrijo in tudi premium sem registriral na Austrija, ker nikjer ne najdem moznosti za slovensko registracijo. na tv lahko vse nastimam na Slo( meni,premium app) ampak pr registraciji nimam pojma,ker ne najdem slovenije na LG strani. Sranje je samo to, da ne morem download in uporabljat slovenskih app-ov na tv-ju.
Šimpanz ::
A men lahko kdo pove kako se vklopi imena oddaj in filmov v kazalu na LG TV. Do nekaj dni nazaj je vse bilo ok pol pa je zginilo in nikakor ne morem zrihtat da bi se videlo. Se pravi če grem na kazalo (spored) se vidijo samo kanali, ne pa tudi kaj bo na sporedu.
Vsi uporabniki LG smart tv-jev prosim resnično, če mi lahko en da link kje se registrirati za premium paket, da lahko začnem uporabljat slov. appe, oz neke napotke kako ste vi to storili. HVALA
primozzzz ::
Včasih sem uporabljal za DLNA; PS3 Media Server, tudi podnapisi so bili. sprobaj in poročaj..
NI PODPISA
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung smart TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 35441 (13973) | kralnahribu |
» | 3D SBS podnapisi - kako jih vstavit v MKVOddelek: Pomoč in nasveti | 11851 (6304) | kitl76 |
» | Iz .srt kot .txt, želim v .srt kot .srtOddelek: Pomoč in nasveti | 2158 (1901) | mihco |
» | LG LM615SOddelek: Zvok in slika | 1653 (1279) | ttommy |
» | Uporabnost USB na LCD TV-jih (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 57546 (49437) | Lupin |