Forum » Strojna oprema » CD-ROM
CD-ROM
trully ::
Zdravo
Mam težavico z CD-jem. Po nesreči sem zataknu v vratca pladna za cd-je in ga potegnu ene pol cm ven. Sedaj mi ne gre ne not ne ven. Kva sem polomu oz. kaj mi je storiti.
LP trully
Mam težavico z CD-jem. Po nesreči sem zataknu v vratca pladna za cd-je in ga potegnu ene pol cm ven. Sedaj mi ne gre ne not ne ven. Kva sem polomu oz. kaj mi je storiti.
LP trully
AngelOfDeath ::
Če prav razumem si odprl vrata od cdroma ko so lett biel zaprte in ti zdaj več ne deluje. Najboljše bi ga bilo razdret pa poiskat vzrok nedelovanja, lahko da si kaj polomil lahko pa da je tudi samo kaj preskočlo (razdiraj samo v primeru če si že kdaj delal kaj podobnega in veš kako deluje). Za posledice ne odgovarjam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Strgan UTP kabel v steni!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3124 (2322) | Tomson |
» | pralni stroj - bel duhec je šel venOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5704 (4798) | TESKAn |
» | Je zaporedje L1, L2 in L3 pomembno ali ne?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 17038 (15963) | JoSmo |
» | Problem z internetomOddelek: Pomoč in nasveti | 2183 (1837) | ...:TOMI:... |
» | Ko vklopim pc zmanjka elektrikeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4190 (1556) | simnov |