Forum » Programska oprema » cd peka
cd peka
tonite22 ::
Lep pozdrav.To je moj prvi kontakt z vami profiči,zato upam da bomo dobro sodelovali.Zanima me če kdo pozna program za ločevanje divx filmov.Rad bi zapekel film ki bi ga lahko predvajal tudi dvd,pa mi ne gre na cd zaradi dolžine.Hvala.
- premaknilo: bastadu ()
Predator ::
film lahko čist preprosto zmanjšaš npr. v virtualdub -u
druga obcija je pa da overburnaš cd ( to omogoča da spraviš na cd ~15mb več podatkov, pač odvisno od cd medija ), samo sedaj ne vem za koliko mb je film prevelik, pa še kater program za snemanje uporabljaš povej
druga obcija je pa da overburnaš cd ( to omogoča da spraviš na cd ~15mb več podatkov, pač odvisno od cd medija ), samo sedaj ne vem za koliko mb je film prevelik, pa še kater program za snemanje uporabljaš povej
Predator uporabljam nero 5 v 5.5 (cd burning rom).Filmi so dolžine cca 650mb -730mb,če jih normalno zapečem kot cd rom je vse ok,ko pa ih hočem zapečt kot video cd ,pa dolžina abnormalno naraste in doseže tudi 900mb.Kar pa me pekač opozori naj vstavim nosilec z več prostora.Probal sem programe ki film razrežejo na dva ali več delov,kar mi je tudi uspelo ampak te odlomke potem nisem mogel predvajat.Hvala za odgovor.
Matek ::
Ja če daš video CD je normalno da naraste velikost, ker je drugačen format, tako da boš moral najti en program, ki ti bo pravilno razrezal. Poskusi AVI Chop.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Poskusil sem z programom avichop,film ki sem ga razdelil mi je razdelil samo na en odlomek.Torej 600mb film je razdelil na 300mb prvi odlomek,drugega pa ni bilo nikjer.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pretvorba DIVX v KVCD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 28378 (7814) | LexLuthor |
» | seminarska - pomoč Bs Player ......Oddelek: Šola | 4224 (3678) | bobby |
» | Kako convertirat DivX v VCD??Oddelek: Zvok in slika | 4536 (3172) | jabe |
» | AVI 2 VCDOddelek: Zvok in slika | 2116 (1907) | marS |