» »

wifi repeater

wifi repeater

pajdek ::

Lep pozdrav.
torej stvar je sledeča...
Za povezavo med Parrot Ar Drone in tablico preko wifi povezave bi si nabavo wifi repeater oz extender, dodatno povezan z kakšno yagi antenco in kaj podobnega da se poveča domet wifi signala med napravama.
Torej kaj mi svetujete za nakup za povečanje wifi signala zunaj na prostem.
hvala in lep pozdrav

Mikec17 ::

Pozdravljeni
Jaz imam en problem.
Nekaj dni nazaj sem kupil range extender TP LINK (TL-WA830RE). Ko sem ga namestil mi ni deloval pravilno. Nastavitve sem nastavil kot je bilo opisano v navodilih. Nekaj časa sem se igral z njim in mi je uspelo "skalibrirati" stvarco tako, da je deloval je kakšnih pol ure, nato je "izgubil" ali kako naj temu rečem povezavo z glavnim routerjem, ki je Linksys WRT54GL. Torej moja težava je zakaj noče oddajati omrežja oz. zakaj izgubi povezavo, da noče razširiti Wifi signala.
Prosim za pomoč.

impre ::

Pozdravljeni.
Zanima me ali ima kdo kakšnekoli izkušnje s poceni kitajskimi (cca. 10$) wifi repeaterji?
Kaj podobnega...
https://m.aliexpress.com/s/item/3234096...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: impre ()

SeMiNeSanja ::

impre je izjavil:

Pozdravljeni.
Zanima me ali ima kdo kakšnekoli izkušnje s poceni kitajskimi (cca. 10$) wifi repeaterji?
Kaj podobnega...
https://m.aliexpress.com/s/item/3234096...

Jaz repeaterja ne maram, pa nima veze, ali je poceni ali drag, kitajski ali nevem čigav. Je zgolj izhod v skrajni sili, nikakor pa nekaj kar bi komurkoli priporočal za nakup.

impre ::

Saj jaz to rabim bolj za silo (obiski) ker v tiste prostore mi wifi sam po sebi sedaj ne vleče... Vikend ali dva na mesec in še to samo za mularijo ki gleda yt

SeMiNeSanja ::

impre je izjavil:

Saj jaz to rabim bolj za silo (obiski) ker v tiste prostore mi wifi sam po sebi sedaj ne vleče... Vikend ali dva na mesec in še to samo za mularijo ki gleda yt

Za tista dva vikenda si ga lahko tudi sposodiš, ali pa namesto tega iz omare potegneš svoj prejšni WiFi router in ga primerno skonfiguriraš.

Običajno je problem, da te igračke pridejo postavljene tam, kjer že takointako slabo lovijo signal, od tam naprej ga pa lahko samo še poslabšajo, nikakor pa ne izboljšajo. Ti mogoče že vidiš kup črtic za nivo signala, ampak kakovost je pa izpod vsakega nivoja. Strani se nalagajo z zatikanjem, YT se zatika,....lahko ti pokvari ves veselje.
Res deluje zadeva samo, če je optimalno postavljena, da 'vidi' obe strani s solidno jakostjo, pa še takrat ti prepolovi pasovno širino.

Če imaš možnost, si tako igračko kje sposodi, ali pa si kupi kakšno rabljeno na Bolhi in malo testiraj.

Spajky ::

Vzameš en "ethernet over mains" sistem z AP (antenco) in priklopiš ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

veso266 ::

kako pa je kaj sedaj z droni pri nas a je to še prepovedano in ali so bile že kakšne sankcije glede kršiteljev?
Why do you need an e signature if everyone can delete it

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kompatibilni daljinec za garazna vrata

Oddelek: Loža
3713338 (1204) c3p0
»

Linksys WRT54GL (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
516703 (3058) Senitel