Forum » Mobilne tehnologije » Snapchat 403
Snapchat 403
LenartB ::
Torej od včeraj zvečer se nobena moja domača naprava(iPad,Windows Phone, Bluestacks emulator na pcju) noče loginat v storitev snapchat. Edino kar mi je ratalo je da se lahko prijavim preko www.snapchat.am ampak ni to to. Če se prijavljam z official aplikacijo na androidu dobim error 403, ki pa pravi da je nekaj narobe z mojim domačim omrežjem. Vse druge aplikacijo pa vržejo napako na foro: please make sure you are connected to the internet... Router sem že resetiral, spreminjal vse možne podatke a nič ne dela. Če se pa preko telfona povežem, preko 3Gja oz prenosa podatkov pa storitev nekak dela. Torej kakšni so vaši nasveti? :D
neverland ::
ali si bil že kdaj prijavljen v snapchat?
jaz imam tudi en problem glede snapchata, zanima me ali kdo od vas ve kako ugotoviti identiteto nekega uporabnika? Dogaja se mi, da je prišlo do kraje moje identitete, mislim zgodba gre takole. Naredila sem si snapchat vse lepo in prav imela sem en račun,ki sem ga stalno uporabljala. Nekega dne do mene pride prijatelj in mi govori, da naj ga neham nadlegovat. Razložil mi je da mi nekdo v mojem imenu piše. Vem zgolj uporabniško ime in nič drugega. Zanima me ali lahko s tem podatkom najdem identiteto.
jaz imam tudi en problem glede snapchata, zanima me ali kdo od vas ve kako ugotoviti identiteto nekega uporabnika? Dogaja se mi, da je prišlo do kraje moje identitete, mislim zgodba gre takole. Naredila sem si snapchat vse lepo in prav imela sem en račun,ki sem ga stalno uporabljala. Nekega dne do mene pride prijatelj in mi govori, da naj ga neham nadlegovat. Razložil mi je da mi nekdo v mojem imenu piše. Vem zgolj uporabniško ime in nič drugega. Zanima me ali lahko s tem podatkom najdem identiteto.
neverland ::
to je aplikacija za mobilne naprave s katerim si lahko daš lažno ime in si z "prijatelji" (uporabniki, ki uporabljajo to storitev) med seboj pošiljaš slike, ki se po določenem času zbrišejo...
Zgodovina sprememb…
- spremenila: neverland ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Četrt stoletja SMS-ov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17881 (15627) | GupeM |
» | Snapchat pridelal zajetno izguboOddelek: Novice / Rezultati | 15853 (13259) | Utk |
» | Snap začel kotirati z več kot 45-odstotno rastjoOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 10062 (7930) | bobby |
» | Snapchat vreden 16 milijard dolarjevOddelek: Novice / Ostale najave | 16663 (11732) | nekikr |
» | Vdor v Snapchat zaradi malomarnosti odtujil 4,6 milijona telefonskih številkOddelek: Novice / Varnost | 9765 (8030) | Jupito |