Forum » Omrežja in internet » siol box in komunikator
siol box in komunikator
roccat ::
Zdravo !
Imam eno vprašanje sedaj sem povezal router z tv komunikatorjem ampak me moti ker gre kabel preko sobe in ker se opazi in se lahko kdo spotakne - skrbi da bi si uničil konektorje?
Kako izpeljal to povezavo :)
Imam eno vprašanje sedaj sem povezal router z tv komunikatorjem ampak me moti ker gre kabel preko sobe in ker se opazi in se lahko kdo spotakne - skrbi da bi si uničil konektorje?
Kako izpeljal to povezavo :)
Anney ::
Daljši kabel in ga napelji po vogalih v pvc kanalih. Ne more ti it kabel preko sobe, jao.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Anney ()
roccat ::
ja samo čudno zgleda tole pvc varianta je dobra ampak vseeno ga moram speljati po vogalih?
sedaj pa imam še okna in radjatorje!
sedaj pa imam še okna in radjatorje!
Mesar ::
z lepilnim trakom ga prilepi na tla
zaštemaj ven tla položi kabel v cev pa nazaj parket al ploščice... kr tapison prek rukneš.
zaštemaš samo jarek za kabel pa zakitaš pa zafilaš nazaj... če se potrudiš bo ravno, če ne se pač spotikaš malo
pa radiatorje lahko kr prodaš zdaj je tak konec zime
Your turn to burn!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mesar ()
broken/link ::
dve opciji ki odstranita kable, se pa obe plača :)
* išči "powerline" (je bilo o tem že ogromnega napisanega)
* druga opcija pa je ruckus WiFi ipTV (serija 2000 in 7000) http://www.telos.si/ruckus.htm
* išči "powerline" (je bilo o tem že ogromnega napisanega)
* druga opcija pa je ruckus WiFi ipTV (serija 2000 in 7000) http://www.telos.si/ruckus.htm
Zgodovina sprememb…
- spremenil: broken/link ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ideje kako na zid spravit cd ovitke, ne da se poskoduje?Oddelek: Loža | 1431 (1001) | Machete |
» | Popravilo počenega stekla na telefonuOddelek: Mobilne tehnologije | 13254 (1496) | dr.Akula |
» | Samodejni zagon računalnika, neznan vzrokOddelek: Strojna oprema | 3011 (2424) | ginger |
» | Naročanje izven EU...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2377 (2005) | R-S-LoVe |
» | Za brihtne buče....Oddelek: Loža | 2535 (2320) | Scuba |