Forum » Loža » Finixove kartuše mi ne zazna
Finixove kartuše mi ne zazna
spajdrmen ::
Do sedaj sem uporabljal črno finix kartušo in je delalo vse BP
Sedaj sem kupil še vse tri barvne, jih zamenjal in mi pište da jih tiskalnik ne zazna.
Kartuše so nove. A obstaja kakšna fora z resetiranjem čipa al neki?
Sedaj sem kupil še vse tri barvne, jih zamenjal in mi pište da jih tiskalnik ne zazna.
Kartuše so nove. A obstaja kakšna fora z resetiranjem čipa al neki?
beta1 ::
Meni zgleda kot da je potreben head cleaning.
Imam sx425w in so se mi z swissprint kartušami konstanto mašile glave in sem jih moral čistit. Z originalom in drugimi nadomestki nimam sedaj težav.
Imam sx425w in so se mi z swissprint kartušami konstanto mašile glave in sem jih moral čistit. Z originalom in drugimi nadomestki nimam sedaj težav.
spajdrmen ::
je to dober način? kakšna je ta tekočina? Se da mogoče ščistit z nečem kar ima povprečno gospodinjstvo doma? Ne vem kakšen nitro, aceton, kis, navadna voda?
beta1 ::
Prvo probaj z avtomatskim čiščenjem , če kaj pomaga. Šlo ti bo pač malo barve v kartušah. Če pa potem ne bo bolšje, pa poglej ta postopek iz youtuba.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tiskalnik Canon MG2150 megleno tiskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2167 (1833) | francek1 |
» | problem s tiskanjem - prosim za pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1073 (868) | mzorko |
» | Refil ink jet kartuš, ki so nekaj let stale prazneOddelek: Strojna oprema | 3374 (3374) | Azrael |
» | HP DeskJet 840c ->ne printa pravilno barvOddelek: Strojna oprema | 4021 (3830) | Azrael |
» | *tiskalnik inkjet* kako poceni tiskati?Oddelek: Kaj kupiti | 2366 (2118) | nodes |