Forum » Pomoč in nasveti » HDMI kabel - povezava
HDMI kabel - povezava
Simony84 ::
Pozdrav vsem...
Torej do pred dvemi tedni mi je povezava med računalnikom (Acer, grafična NVIDIA) in televizijo (Philips) delala normalno, sedaj ne dela več. Kupil sem nov HDMI kabel, še vedno ne dela. Probal sem na dveh TV-jih, pa povezava ne dela na nobene, torej je pomoje nekaj na računalniku. Prosil bi za nasvete, kaj bi lahko bilo krivo? Je možno, da je kaj narobe s softwarom?
lep pozdrav
Torej do pred dvemi tedni mi je povezava med računalnikom (Acer, grafična NVIDIA) in televizijo (Philips) delala normalno, sedaj ne dela več. Kupil sem nov HDMI kabel, še vedno ne dela. Probal sem na dveh TV-jih, pa povezava ne dela na nobene, torej je pomoje nekaj na računalniku. Prosil bi za nasvete, kaj bi lahko bilo krivo? Je možno, da je kaj narobe s softwarom?
lep pozdrav
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slab DL ko je v uporabi sekundarni PCOddelek: Omrežja in internet | 2810 (2429) | grašek |
» | Problem z brezžično povezavoOddelek: Omrežja in internet | 2343 (2101) | solatko |
» | Acer Aspire 5315 wireless driverOddelek: Omrežja in internet | 10623 (4611) | amigo_no1 |
» | Vista - "Local only" mrežna povezava?Oddelek: Operacijski sistemi | 2390 (1743) | r0Kk |
» | Router v optični povezavi siolaOddelek: Omrežja in internet | 3479 (3189) | PaJo |